Няма да е леко, другарки и другари. Сега предстои трудното

...
Няма да е леко, другарки и другари. Сега предстои трудното
Коментари Харесай

Нинова от Бузлуджа: Нашият съюзник е българският народ

" Няма да е леко, другарки и приятели. Сега следва сложното - да потвърдим, че не се продаваме. Срещу нас ще се хвърлят огромни сили с огромни благоприятни условия, само че знам, че ще издържите, тъй като твърдо сме решени, че България може да бъде избавена от Българска социалистическа партия, от всички, които мислят за нея. Периодът за България е сложен, само че ние сме призвани да продължим да се борим за обществена страна и постоянна стопанска система.

Ние имаме потребност от съдружник, тъй като против нас са изправени огромни сили. Нашият съдружник е българският народ и по тази причина дано всички през днешния ден от тази естрада да се обърнем към нашите сънародници: Прогледнете, събудете се, българи, вижте какво става, мислете с главите си, мислете за предците си, мислете за душите и за децата си! Защото това е предишното ни, това е сегашното ни и това е бъдещето ни. Подкрепете хора, които постоянно са доказвали пред вас, че милеят за корените си и за децата си, за българския народен интерес, за мир по света, за работа, за просвета и просвета, която ще ни изведе напред, за развити стопанска система и земеделие. Ето, Българска социалистическа партия постоянно е желала такава България, постоянно е работила за нея и сме тук, с цел да заявим, че за такава България продължаваме и няма да се продадем и предадем. Обръщаме се към народа си, пристигнало е време за решения, за избавения. Подкрепете ни, тъй като локалната власт е най-силната власт.

Отстраняването на статуквото, на войната и корупцията минава през победа на локалните избори ".

Това, с взор към идните локални избори, сподели през днешния ден водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова на политическия протест, извършен на обичайния събор на левицата на връх Бузлуджа. Тази година той мина под мотото " Бузлуджа за мир " и бе отдаден на 132-годишнината на проведеното социалистическо придвижване у нас.

Направи усещане, че този път сякаш хората, пристигнали на Историческа поляна под върха, бяха по-малко от други години, само че ентусиазмът и желанието за взаимност сред тях си бяха същите. Тази година за програмата на събора се погрижиха не известни реализатори, а самодейни колективи от цялата страна.

В словото си Корнелия Нинова направи равносметка и на присъединяване на Българска социалистическа партия в предходното ръководство на страната и добави: " Когато Българска социалистическа партия ръководи, тя потвърждава, че индивидът е първата ни грижа, доказахме какво значи обществена страна. Какво се случи в последната година - случи се замяна на борбата ни за смяна на модела ГЕРБ, случи се машинация по отношение на тези, които повярваха в новите млади сили на смяната. Борците против мафията се прегърнаха с мафията, за една година лодката до Росенец, която акостираше там против корупцията, стана знаме на корупцията и съобщи хиляди хора, повярвали във волята ни за смяна. Предателство и замяна вместо смяна за тази една година.

Ние не предадохме хората, които ни изпратиха в Народното събрание. В едно предаване ме питат: а можехте ли да управлявате сега - да, можехме, в случай че си бяхме продали отечеството, душите и децата за постове и пари. Но ние не пожелахме и останахме единствената опция ".

С взор към идните локални избори беше и целият политически протест на събора, оповестява " 24 часа ". На него приказва Маргарита Стоянова, кмет на добруджанското село Царевец в продължение на 10 мандата, в този момент още веднъж претендент за мястото. Говори и зам.-кметът на Разград Добрин Добрев, който съобщи: " За Българска социалистическа партия общината е храм, ние сме призвани да държим надалеч търговците от храма ".
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР