Няма да допуснем спирала от избори. Това каза пред бТВ

...
Няма да допуснем спирала от избори. Това каза пред бТВ
Коментари Харесай

Петков след коалиционния съвет: Ще кажем не на хаоса

Няма да допуснем серпантина от избори . Това сподели пред бТВ министър председателят Кирил Петков след края на изключителния съвет на обединението.

Срещата се състоя часове след политическия ход на водача на Има Такъв Народ Слави Трифонов, който реши да изтегли министрите от кабинета си.

Ще кажем не на хаоса, добави министър председателят.
 Непълен съдружен съвет
Непълен съдружен съвет

Съветът се организира без наличие на представител на " ИТН "

" Искаме да успокоим всички жители, че всичко каквото зависи от нас, ще го създадем България да продължи тъкмо със същото държавно управление, което има сега.

Няма да допуснем поради его , поради задкулисие или поради нещо друго България да влезе в серпантина от избори в тъкмо в този миг на война, когато имаме енергийна рецесия, газова рецесия, когато проектът за възобновяване и развиване разчита на 22 закона да се одобряват до края на годината, с цел да получим парите от Брюксел. Ние всички сме единни ", сподели още министър председателят.
 Слави Трифонов поставя завършек на
Слави Трифонов поставя завършек на " мъката " - изтегля министрите си

С послание по малкия екран си 7/8

И да - дружно, да - против корупцията, да - за смяната на КПКОНПИ. Българските жители би трябвало да знаят, че тази коалиция в този си състав застава зад тях и приоритет номер едно за утрешния ден ще бъде приемането на бюджета, даде обещание Кирил Петков.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР