Няма да допуснем лицата Божанков и Пейков да излязат да

...
Няма да допуснем лицата Божанков и Пейков да излязат да
Коментари Харесай

Костадинов се зарече: Няма да допуснем лицата Божанков и Пейков на трибуната

Няма да допуснем лицата Божанков и Пейков да излязат да приказват на тази естрада, сподели пред публицисти в Народното събрание водачът на „ “, откакто по време на почивката съпредседателят на „ Продължаваме Промяната “ Кирил Петков влезе в стаята на парламентарната група на „ “.

По време на съвещанието, откакто Делян Пеевски от Движение за права и свободи беше определен за член на Комисията по конституционни въпроси в Народното събрание, думата беше дадена на Явор Божанков, който излезе на парламентарната естрада. В този миг депутати от „ “ се насочиха към трибуната и се пробваха да попречват Божанков да изясни друг избор. Заради напрежение в залата ръководителят на Народното събрание Росен Желязков прекъсна съвещанието за 20 минути.

Лицето Петков, обвиненият Петков, влиза в нашата стая и аз му споделям: водим диалог, в случай че обичаш, излез – ще приказваме извън, дори най-добре в наличието на публицисти, споделя Костадинов. Петков дал отговор, че няма да излезе. 

Костадинов сподели, че няма да позволен „ лицата Божанков и Пейков “ да излязат да приказват на трибуната.

Попитан какво е направил Кирил Петков, Костадинов отхвърли депутатът от ПП-ДБ да му е посягал, както и те на него. 

„ Ако някой си мисли, че този прелом, който през вчерашния ден се случи в страната, ще бъде умерено отминат и оставен без последствия, доста се лъже “, уточни Костадинов, представен от Българска телеграфна агенция.

По думите му тежки ще бъдат последствията за България и за българския народ, тъй като задачата, която имат „ тези хора “, е да вкарат страната във война, желаят България да спре да съществува като страна, желаят да бъде с премахнати стопанска система, войска, финансова система.

Попитан за какво не са взели участие в гласуването, Костадинов отговори, че през вчерашния ден са излезли по същия метод от момента, в който е бил ритуалът със заклеването на „ по този начин нареченото държавно управление “.

Ние няма да участваме и в гласуванията за другите ръководители за комисии, съобщи той и добави, че нямат планове да вършат промени и няма да имат ръководител на комисия. 

След възобновяване на съвещанието Божанков още веднъж опита да обоснове своя избор по гласуваното по-рано проекторешение за избор на Делян Пеевски за член на Комисията по конституционни въпроси. Депутати от „ “ отново наобиколиха трибуната на Народното събрание и Росен Желязков се видя заставен да закрие съвещанието.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР