Няма да бъде похарчена сума от 3 милиона лева за

...
Няма да бъде похарчена сума от 3 милиона лева за
Коментари Харесай

Томислав Дончев: Трябва да има структурни промени в ГЕРБ

Няма да бъде изхарчена сума от 3 милиона лв. за изтребителите Ф-16. Още не сме получили последна оферта за самолетите. Всичко друго са спекулации. България има потребност от мощна бойна авиация. Не вършим на някого услуга. Това съобщи вицепремиерът Томислав Дончев в утринния блок на Нова телевизия.

"За да се създадат предизборните акции, в случай че се понижат партийните дотации, ще би трябвало много да се свият разноските за образования и семинари ", сподели още той.

"По ниските ставки не понижават цената и не е бонус за дребния консуматор, а за производителя ", разкри вицепремиерът по отношение на диференцираното Данък добавена стойност.

"Цената на газа няма общо с договаряния, а с формула за ценообразуване. В стопанската система рядко се случват чудеса свързани с цената на газа ", разяснява Дончев.

"Мисля, че би трябвало да има структурни промени в ГЕРБ. Една партия би трябвало да се пробва да бъде по-близо до хората. Не съм станал втори в ГЕРБ след оставката на Цветанов ", приключи Томислав Дончев.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР