Няма да бъдат допускани гостуващи фенове и в двата мача

...
Няма да бъдат допускани гостуващи фенове и в двата мача
Коментари Харесай

От УЕФА решиха: Рома също няма да има гостуващи фенове в сблъсъците с Фейенорд

Няма да бъдат допускани гостуващи почитатели и в двата мача от четвъртфиналите на Лига Европа сред Фейенорд и Рома. Това решение взе УЕФА след възбраната на италианските управляващи за наличието на нидерландски последователи за мача на " Олимпико ".

Причина за възбраната са вандалските прояви на някои последователи на Фейенорд, които нанесоха вреди върху историческия шадраван Баркача в Рим, когато двата клуба се изправиха един против различен в шампионата през 2015 година Затова локалните управляващи взеха решение да забранят на всички нидерландски жители да посетят дуела на “Олимпико ”.  Двата тима се срещат в Ротердам на 13 април и в Рим седмица по-късно, като неотдавна и двата клуба преговаряха с УЕФА, с цел да обсъдят наличието на гостуващи почитатели,  обявиха от Фейенорд на уеб страницата си. " След решение на италианските управляващи да забранят последователите на Фейенорд по време на реванша в Рим, УЕФА инструктира клуба да не продава билети на почитателите на Рома за първия мач в Ротердам “, написаха оттова.

По време на диалозите беше разискван сюжет, който да разреши на понижен брой от 1200 гостуващи последователи да участват и на двата мача, добави Фейенорд. След решението на италианските управляващи да не разрешат на нидерландски почитатели да пътуват до Рим, УЕФА съобщи, че нито един италиански почитател няма да бъде позволен да пътува до Ротердам. „ След съвещания с всички заинтригувани страни, УЕФА изиска да не се продават билети на гостуващи последователите в Ротердам. Това решение беше взето въз основа на разпоредбите за сигурност и сигурност на УЕФА след задълбочена оценка на риска и условието на италианските управляващи да не позволяват почитатели на “Олимпико “ в Рим “, разяснява представител на евроцентралата, представен от “Ройтерс ”.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР