Няма да бъда президент на страната ни до навършването на

...
Няма да бъда президент на страната ни до навършването на
Коментари Харесай

Путин: Няма да седя в Кремъл до стогодишна възраст

Няма да бъда президент на страната ни до навършването на стогодишна възраст, сподели Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград,... към профила, съобщи РИА Новости.

Държавният глава с тези думи отговори на въпрос на публицист малко откакто бе оповестено, че стопанинът на Кремъл е избран отново с над 76 % от гласовете. Сътрудникът на медията попита спечелилия във вота дали счита да остане отпред на страната и след 2030 година (По сегашната Конституция двата поредни президентски мандата на Путин ще изтекат през 2024 година и идващият избор за държавен глава ще се преведе след 12 години).

"Какви ги приказвате? Това да не е някакъв анекдот? Изобщо не считам да седнал съм в Кремъл до стогодишна възраст ", пошегува се президентът.

Путин още уточни, че не планува законодателни промени в пълномощията на федералните управляващи. Той обаче загатна, че в държавно управление на Дмитрий Медведев Дмитрий Медведев - трети президент на Русия, роден на 14 септември 1965 година в... към профила може да има рокади. "Имам правото да правя промени в изпълнителната власт. Ако ще организирам промени, те ще станат факт откакто вляза в служба ", уточни още президентът на Русия. Според законите инаугурацията на новия президент се организира месец след оповестяване на окончателните резултати от вота.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР