Няма да бъда председател на Народното събрание на този етап,

...
Няма да бъда председател на Народното събрание на този етап,
Коментари Харесай

Митева: Няма да бъда председател на Народното събрание на този етап

Няма да бъда ръководител на Народното събрание на този стадий, съобщи след съвещание на ПГ на " ИТН " Ива Митева.

Тя е безапелационна, че това няма да се случи досега, в който не се успокои ситуацията, не се седне, не се беседва с всички парламентарни групи и не се откри сплотяващата фигура. Според нея ръководител на Народното събрание би трябвало да е човек, за който ще има единодушие от целия парламент.

По думите на Митева никой началник на Народното събрание не желае всеки ден да бъде обект на " дюдюкания” и трибуната да бъде обградена. " И аз не знам кой сътрудник би се нагърбил с тази работа, и никой няма да желае да е в това състояние, да бъде унижаван всеки ден”, съобщи тя.

" Преди малко един от нашите сътрудници сподели SMS-и, които министър председателят е пращал в пленарна зала вчера”, заяви Митева, само че не пожела да назове името на народния представител.

" Натискът е голям върху сътрудниците, по тази причина беше това гледище за по-бързо гледане на вота на недоверие”, съобщи тя, като посочи, че се работи върху тяхната душeвност.

" Включително разбрах, че са пускани инспекции против мен, против господин Каримански, да ни ровят в ДАНС, да търсят неща против нас. Явно търсят неща, с които да държат хората”, счита Митева. Тя съобщи, че против нея няма какво да намерят каквото и да търсят. Митева сподели, че се надява и против сътрудниците ѝ да не бъде открито нищо.

" Обидно е, грозно е, неприлично е. И аз желая да попитам коя е мафията? Ако ние бяхме мафията, за какво излязохме от властта, за какво излязохме от обединението? Защо обединението не ни изгони, а чакаше ние да си тръгнем? Каква е тази мафия, която сама си тръгва”, попита Ива Митева.

Според нея би трябвало да стартира да се приказва с обстоятелства и доказателства.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР