Няма да бъда депутат в 49-ото Народното събрание. На мое

...
Няма да бъда депутат в 49-ото Народното събрание. На мое
Коментари Харесай

Лена Бориславова не ще в парламента, ще води кампанията на ПП за местния вот в София

Няма да бъда народен представител в 49-ото Народното събрание. На мое място ще влезе изключителният експерт в областта на националната сигурност, моят сътрудник от листата на Политическа партия в 24-и МИР Петър Петров. Това разгласи във " Facebook " определената за депутат от обединението на Политическа партия и Демократична България и някогашен представител на кабинета " Петков " Лена Бориславова .

" Дните след изборите демонстрираха, че предстоят още сложни месеци и задания, както на национално, по този начин и на локално равнище. Формирането на постоянно държавно управление е огромната задача на сегашния парламент. Но в предизборната акция се убедих, че доста от проблемите на хората, които ни поддържат, се вземат решение на локално равнище ", разяснява тя.

Бориславова показва, че през вчерашния ден Изпълнителният съвет на " Продължаваме промяната " взе решение, че паралелно с работата в Народното събрание, другата значима задача пред тях са локалните избори , поради основната роля на локалната власт за подобряването на живота на хората във всяко кътче на страната. Тя е била номинирана да поеме координационната роля в този развой и съответно да работи за акцията и проблемите на родния си град София.
 Лена Бориславова ще е част от листите на ПП-ДБ
Лена Бориславова ще е част от листите на ПП-ДБ

Кирил Петков: Страшната коалиция не е добра за България

" Отговорността към тази задача e голяма - тя е определяща за посоката, в която ще се развива столицата ни след години злоупотреби и пропуснати благоприятни условия . И имам вяра, че тази задача е също толкоз значима за всички, които ме поддържаха на 2 април. Затова я одобрявам с благодарност и с цялата й отговорност ", декларира тя.
 ЦИК реши кои са определените депутати, Слави Трифонов не е измежду тях
ЦИК реши кои са определените депутати, Слави Трифонов не е измежду тях

Лидерът на Има Такъв Народ е отказал да е депутат

Лена Бориславова написа още, че преди година и половина е влезнала в листите на Политическа партия, тъй като вярвала, че от всеки зависи да се работим за търсената смяна. " През февруари тази година трябваше още веднъж да реша по какъв начин да продължа своята борба - в или отвън листите на обединената коалиция. Кое е най-правилното решение, което ще помогне най-вече на обединяването? Днес още веднъж трябваше да направя избор. На всички, които поддържат идеята на " Продължаваме промяната " и мен персонално, давам обещание, че няма да се откажем ", дава дума тя.
 Асен Балтов от ГЕРБ се отхвърли да е народен представител
Асен Балтов от ГЕРБ се отхвърли да е народен представител

Бившия началник на " Пирогов " счита, че ще по-полезен за обществото като доктор

Бориславова отбелязва също, че София заслужава транспарантно и европейско ръководство и дава обещание да работи дружно с всички нас за постигането на тази цел.
 Снимка 613968
Източник:
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР