Няма човек в България, който не е чувал мега хита

...
Няма човек в България, който не е чувал мега хита
Коментари Харесай

13 години по-късно - Азис и Деси Слава атакуват България с нов мега дует!

Няма човек в България, който не е чувал мега шлагера на Азис и Деси Слава от преди цели 13 години " Казваш, че ме обичаш ".

Песента и клипът към нея бяха извънредно скандални за времето си, а двата огромни гласа на родния музикален бизнес в един дует бяха същинска сензация. И до момента в който доста време се пишеше за омраза сред Деси и Васко, то в този момент към този момент всичко е в предишното. Двамата готвят скришен дует, с който Деси Слава стремително ще се завърне след майчинството. Песента е била деликатно избирана, тъй че да надмине триумфа на предходния им шлагер.

Азис и Деси са определяни за най-хубавите гласове сега в България и почитателите от дълго време чакат тяхно взаимно парче. Сега двамата са отдадени на баладични песни с бездънен смисъл и точно подобен ще бъде текстът на новото парче. Музиката била задоволително ритмична, тъй че да бъде шлагер номер едно в нощните заведения.

Предвид голямото неспокойствие на почитателите да ги чуят още веднъж в дует и навършилите се съдбовни 13 години от " Казваш, че ме обичаш " Васко и Деси готвят големи изненади за клипа. Азис е твърдо решен за тази ария да се приказва и след още 13 години, тъй че бил подготвен даже да загатне за остарялата си визия.

Кога ще излезе мегапроектът към момента не се знае, само че конкуренцията към този момент запретнала ръкави да извади дуетите си на пазара преди парчето на " дуетът на десетилетието ", както ги дефинират почитателите.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР