Няма човек, който да не се радва на подаръци. Те

...
Няма човек, който да не се радва на подаръци. Те
Коментари Харесай

На едни подаръци се радвайте, а от други се пазете

Няма човек, който да не се радва на дарове. Те са наложителни за всеки празник, без значение дали е Коледа, Нова година или персонален мотив. Оказва се, че има дарове, които не е хубаво да се одобряват, тъй като те носят отрицателна сила, която по-добре да не одобряваме.

 Още приживе всепризнатата петричка пророчица Ванга е казвала: " На едни дарове се радвай, а от други се пази ". За благополучие съществуват и разновидности да се предпазите от неприятната сила. И въпреки всичко – кои са тези 7 подаръка, които не би трябвало да вършим и да одобряваме.

Един от " неприятните " дарове е часовникът – аксесоар, който регистрира времето. Не бива да забравяме, че те изостават, а от време на време даже и стопират. Това може да се случи и на всеки един човек. Ако въпреки всичко някой Ви подари подобен предмет, то му дайте няколко монети наложително, с цел да се предпазите.  Отрицателна сила се натрупва най-много в предметите с остриета, като ножици, ножове и всевъзможни режещи принадлежности. Тях е най-добре да си ги купуваме сами, само че в случай че въпреки всичко са решили да Ви изненадат с подобен подарък, още веднъж дайте монети, с цел да го откупите.  По-възрастните хора са привикнали да подаряват носни или хавлиени кърпи, които в доста обичаи са свързани с горест и рев, защото се подаряват на погребални церемонии. Избягвайте ги като подарък.  Сред най-мистериозните предмети е огледалото. За него се твърди, че може да отнеме младостта, хубостта и жизнеността на индивида, на който се подарява. Трябва най-много да се пазим от античните огледала.  В зимните месеци измежду постоянните дарове са ръкавиците. Те обаче са свързвани с разнообразни вълшебен ритуали, които въздействат на индивида, както и манипулират неговата персона. Подобен тип изненади е хубаво да се обменят " око за око ".  Неприятности като заболявания и загуби могат да донесат перлите, в случай че бъдат подарени. В доста култури се свързват с ридаещи сираци и вдовици.  Не приемайте и празни портфейли или портмонета, с цел да не останете без пари. От безпаричие може да се защищити, като в него се постави някоя стотинка или банкнота. Може подаръкът да бъде и изплатен.

 Все отново тези поверия могат да бъдат одобрявани с отвращение, само че могат и с усмивка или изненада. Не забравяйте, че никоя мощ не може да успее да навреди, в случай че нещо се подарява с открита душа и чисто сърце.

Инфо: www.highviewart.com

Източник: uchiteli.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР