Няма човек, който а не е допускал грешки. Всеки от

...
Няма човек, който а не е допускал грешки. Всеки от
Коментари Харесай

Типичните грешки в любовните отношения

Няма човек, който а не е допускал неточности. Всеки от време прави нелепости и постъпва не по този начин, както би трябвало. Това се отнася за доста сфери от живота, в това число и за интимната сфера.

В любовните каузи доста представителки на слабия пол от време на време вършат пропуски, само че в случай че някои от тях са изцяло безобидни, други могат да доведат до такава степен, че мъжът да се замисли да продължи ли връзките.

Ако някои гафове в секса се случват постоянно, ясно какъв ще е резултатът.

Сравнение с някогашните

Първото порно в по-ранна възраст образува доминиране над дамата

Няма мъж, който да не хареса, че го хвалят след буен секс. Естествено, че това ласкае, кара мъжът да е удовлетворен от себе си, само че той никога не трябва да бъде сравняван с другите.

Жената, която съпоставя настоящия с някогашния си сътрудник прави огромна нелепост.

Ето къде са най-задоволени дамите

Редовният секс ни прави по-умни на старини

Тя не се притъпява, даже в случай че е направена под формата на хвалба. Самият факт, че партньорката мисли за предходния сътрудник, а още повече и за неговите полови качества, мощно раздразва всички мъже.

И за секса си би трябвало подобаващ миг

Кога е най-добре да ядем, пием и вършим секс

Макар множеството дами да са изцяло уверени, че мъжете са подготвени за секс постоянно и на всички места, въпреки всичко това е подвеждане. Има значително обстановки, когато мощния пол освен, че няма да мисли за секс, само че може и да откаже на партньорката, в случай че тя му го предложи. Такива обстановка са проблеми с работата, със здравето, с колата.

В такива моменти в мозъка на мъжа мъчно се намира място за любовни наслаждения. Неуместно е да се търси секс и по време на футболен мач.

Излишните диалози

По време на половия акт всички диалози са непотребни. Що се отнася до въпроси от вида „ Обичаш ли ме? “ или „ Хубаво ли ти е? “, то те са изцяло неуместни. Всичко това би трябвало да се усеща. За предпочитане са стоновете, а приказките – по-късно.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore

За още вести харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР