Няма човек, който а не е допускал грешки. Всеки от

...
Няма човек, който а не е допускал грешки. Всеки от
Коментари Харесай

Типичните грешки в любовните отношения


Няма човек, който а не е допускал неточности. Всеки от време прави нелепости и постъпва не по този начин, както би трябвало. Това се отнася за доста сфери от живота, в това число и за интимната сфера. В любовните каузи доста представителки на слабия пол от време на време вършат пропуски, само че в случай че някои от тях са изцяло безобидни, други могат да доведат до такава степен, че мъжът да се замисли да продължавали връзките.

Ако някои фалове в секса се случват постоянно, ясно какъв ще е резултатът.

Сравнение с някогашните

Няма мъж, който да не хареса, че го хвалят след буен секс. Естествено, че това ласкае, кара мъжът да се кефи от себе си, само че той никога не трябва да бъде сравняван с другите. Жената, която съпоставя настоящия с някогашния си сътрудник прави огромна нелепост. Тя не се притъпява, даже в случай че е направена под формата на хвалба. Самият факт, че партньорката мисли за предходния сътрудник, а още повече и за неговите полови качества, мощно раздразва всички без изключения мъже.

И за секса си би трябвало подобаващ миг

Макар множеството прелестни дами да са изцяло уверени, че мъжете са подготвени за секс постоянно и на всички места, въпреки всичко това е подвеждане. Има значително обстановки, когато мощния пол освен, че няма да мисли за секс, само че може и да откаже на партньорката, в случай че тя му го предложи. Такива обстановка са проблеми с работата, със здравето, с колата и по този начин нататък. В такива моменти в мозъка на мъжа мъчно се намира място за любовни наслаждения. Неуместно е да се търси секс и по време на футболен мач. В подобен случай по-разумно е просто да се изчака последния съдийски сигнал, а в случай че пък обичаният тим е и победил, сексът ще бъде напряко голмайсторски.

Бездействие сред чаршафите

Нито един естествен мъж в света няма да хареса бездейност от страна на „ половинката си “. Тук би трябвало добре да се схваща какво е доминиране на мъжа и какво е безусловно безучастие от страна на дамата, когато тя всъщност не се разграничава от дънер. В първия случай насладата на мъжа е да обладае своята дама, а във втория ще почувства мощна засегнатост и физическо безсилие, освен това не изключително прелестно.

Излишните диалози

По време на половия акт всички диалози са непотребни с изключение единствено на най-милите или най-мръснишките думички и изречения – според от желанията на настоящите лица. Що се отнася до въпроси от вида „ Обичаш ли ме? “ или „ Хубаво ли ти е? “, то те са изцяло неуместни. Всичко това би трябвало да се усеща. За предпочитане са стоновете, а приказките по-късно. В секса въпреки всичко разсъдъкът би трябвало да отстъпи пред инстинктите. Така че, който желае изцяло да се насади на физическата непосредственост, по-добре е не да дърдори, а да работи. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР