Няма буря Магнитски“, това е един предизборен фойерверк, продиктуван от

...
Няма буря Магнитски“, това е един предизборен фойерверк, продиктуван от
Коментари Харесай

Татяна Дончева: Списъкът „Магнитски“ е предизборен фойерверк, САЩ опитват да парират руското влияние у нас

Няма стихия „ Магнитски “, това е един избирателен фойерверк, подбуден от желанието на Съединени американски щати да парират съветското въздействие у нас. Не инцидентно по-големият % от хората в листата касае енергетиката. Аз подлагам на подозрение положителните планове на Съединени американски щати да бъде подкрепена битката с корупцията в България. Това съобщи един от съдружните сътрудници на новата коалиция „ Левицата “ Татяна Дончева  Татяна Дончева Татяна Дончева е приключила приблизително обучение в Националната математическа гимназия и висше в в предаването „ Лице в лице “ по БТВ.
Всичко по тематиката: Новите наказания " Магнитски " 84
„ Темата с корупцията и правосъдната промяна е значима за българските жители. Това, което се предлага в Плана за възобновяване и резистентност няма да свърши никаква работа. Това Гълъб Донев и Христо Иванов не го схващат “, посочи тя.

„ Всички, които могат да ни спрат по пътя за Шенген, употребяват тематиката с корупцията. Без конституционна смяна не е допустимо да реализираме такава фрапантна смяна. Темата за надзор на основния прокурор е безсмислена. Не можем да направляваме един държавен служител. Трябва да се възпират дейности, които нарушават закона. Контролът върху основния прокурор зависи от структури, които го избират. Това го прави безотговорен “, посочи Дончева.

По думите ѝ качествена правосъдна промяна минава през конституционно болшинство. „ Тази работа може да стане и е належащо със единодушие на Движение за права и свободи и ГЕРБ. Те стопират правосъдната промяна поради лобитата в правосъдната власт, които ги пазят. ГЕРБ нямат интерес от правосъдната промяна. Вярвам обаче, че сред тях има задоволително съществени хора, които могат да отключат процеса “, уточни Татяна Дончева  Татяна Дончева Татяна Дончева е приключила приблизително обучение в Националната математическа гимназия и висше в.

„ Българска социалистическа партия ерозира в последните 15 година Наблюдаваме цялостна нетърпимост към другите отзиви, управление в кръгова защита, което гони всеки неуместен. Ние считаме, че основаването на нова левица е обединен политически индивид. Това не е коалиция. Ръководството на Българска социалистическа партия не е готово към момента за подобен формат. В него ще има хора от Българска социалистическа партия. Българска социалистическа партия рискува всички леви кметове и съветници да бъдат изхвърлени от позициите си. Трябва да се борим за възобновяване на позициите на лявото. Трябва да се борим за обединен бранд, който ще се разшири и може да стане коалиция. Ние желаеме да сме мостът, по който ще минат идващите генерации “, изясни тя.

„ Не би трябвало да даваме оръжие на Украйна. Няма потребност да наливаме масло в огъня и да го подклаждаме. Левицата е евроатлантическа групировка. Няма да преосмисляме наличието си в Европейски Съюз и НАТО “, акцентира Дончева.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР