Няма болница в момента, която да е чиста от COVID-19.

...
Няма болница в момента, която да е чиста от COVID-19.
Коментари Харесай

Много млади хора се лекуват на апаратна вентилация в Пирогов

Няма болница сега, която да е чиста от COVID-19 . Това уточни пред БиТиВи шефът на " Пирогов " професор Асен Балтов .

За митинга на личния състав в онкологичната болница , той изясни, че тя няма да стане цялата за лекуването на ковид. Няма да пламне цялата болница, посочи Балтов, а онкоболните с ковид би трябвало да се лекуват от експерти по онкология, защото даже и в " Пирогов " те не биха могли да им дадат лекуване на нужното равнище.

Към момента здравната система е много натоварена , сподели още шефът на Пирогов. 446 кревати са разкрити за пациенти с вируса в " Пирогов ". 46 от тях са за реанимация . Към тази заран 337 от леглата в болничното заведение към този момент са заети . 220 души през вчерашния ден са минали за обзор през " Пирогов " със симптоматика за ковид. Много младежи се лекуват на апаратна вентилация в болничното заведение . Ясно е, по думите на Балтов, че по-тежко карат болестта хората, които не съблюдават ограниченията и подценяват вируса.
 816 нови случая на ковид при 2716 теста
816 нови случая на ковид при 2716 теста

5247 души са в болница, 293 - на интензивна терапия...

Носенето на маски е най-големият зложелател на заразяването , регистрира още професор Балтов. Тази маска не ни пречи, само че маските ни пазят от тежко изкарване на болестта , по думите му. Това не лимитира нито кислорода, нито свободата, повтори няколко пъти Балтов, държейки маската си в ръка, и даде за образец себе си - като хирург работи над 30 години с маска и до този миг не му е станало нищо.
анкета
Ще се оправим ли при втората вълна на Коронавирус?
Да, управляващите държат ситуацията Пълен безпорядък е Не, само че това е пандемия Всичко зависи от персоналната отговорност Каква вълна - какъв вирус!
Да, управляващите държат ситуацията

Пълен безпорядък е

Не, само че това е пандемия

Всичко зависи от персоналната отговорност

Каква вълна - какъв вирус!
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР