Няма бираaaa‚ няма бира, пее Васко Кръпката в едноименната песен.

...
Няма бираaaa‚ няма бира, пее Васко Кръпката в едноименната песен.
Коментари Харесай

Създадоха бира на прах в манастир, разтваря се като степче. Надраве!

Няма бираaaa‚ няма бира, пее Васко Кръпката в едноименната ария. Е, има бира и то на прахуляк.

Потенциална гражданска война беше осъществена в света на пивото. Германска пивоварна в манастир в Бранденбург твърди, че е основала първата бира на прахуляк. Към нея би трябвало единствено да се добави вода. Лесно и просто. Като разтваряне на степче през 90-те години на предишния век.
Засега обаче липсват алкохолът и въглеродният диоксид. Проблем, който от пивоварната дават обещание напълно скоро да разрешат.

, основана в източна Германия, която създава бира от близо 500 години.

Продуктът може да понижи тежестта на пратките с 90 %, защото няма да има потребност да се носи в тежки бутилки или в течна форма. По-евтината доставка може да има индиректен резултат върху цената.

Щефан Фриче, изпълнителен шеф на пивоварната, сподели, че тя е създала праха през последните две години с държавно финансиране.

„ Най-сухата бира “ ще се разграничава от другите бири на прахуляк, пуснати през последните няколко години, защото е газирана и съдържа алкохол.

„ Това е първата в света приключена бира в прахообразна форма и може да промени света. Знаем също, че класическите пиячи на кехлибарената течност и всички запалянковци на занаятчийската бира, изключително в Германия, ще бъдат скептични във връзка с нашия артикул първоначално. Но тук не става въпрос за стартирането на нов артикул на пазара, а за разрушение на бизнес модела на бирата “, сподели Фриче.

Сервитьорът за какво се бави? Може би в този момент я прави. Васко Кръпката напряко си е оракул. Да, сервитьорът ще забърка бирата в чаша зад бара и готово. Надраве!

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР