Няма безгрешни хора и това е ясно на всички ни.

...
Няма безгрешни хора и това е ясно на всички ни.
Коментари Харесай

6 грешки ни обричат на самотни старини

Няма безгрешни хора и това е ясно на всички ни. Това, което отличава сполучливите от несполучливите хора, е методът, по който се оправят с неверните си решения. Ако ги признаем и поправяме, това е верният път към щастието и триумфа. Затова през днешния ден ви представяме 6 неточности, които ни обричат на самотни старини, с цел да можем да ги открием в точния момент и да вземем нужните ограничения.

Докато сме млади, не мислим за навиците си и ни се коства, че старостта е доста надалеч. Мислено си представяме, че когато остареем, ще сме заобиколени от огромно и заедно семейство, пишат от jenata.blitz.bg. За страдание, в действителността може да се окаже не толкоз красива! Всичко е въпрос на привички, които се образуват от ранна възраст. Ако не бъдат поправени, с годините те могат да окажат пагубно въздействие върху индивида.

Кариера
Мнозина считат, че човек първо би трябвало да построи кариера и едвам по-късно да сътвори семейство. Подобно съревнование обаче може да продължи доста години. Основната причина е синдромът на отличника, поради който дамата не може да живее по различен метод. През цялото време тя върви на работа и не й остава време за персонален живот. А в случай че в детството си е живяла много оскъдно, като зрял човек тя ще се старае да работи интензивно, с цел да не се постанова да изпитва никакви потребности.

Удобство
Всеки мъж мечтае да има до себе си разбрана и нежна жена, която няма непрестанно да му задава въпроси от рода на къде си бил и така нататък Да го посреща постоянно с усмивка, т.е. да му е комфортна. Но в случай че за задачата дамата би трябвало да се пречупи, да промени правилата и характера си, тогава рано или късно мъжът ще престане да се интересува от нея. Един съвет: не търсете мъж, поради който ще би трябвало да се измененията съществено!

Липса на предпочитание за фамилиарност
Има дами, които по ред аргументи не желаят да имат интимна връзка с мъж. За мъжа обаче това е главното в една връзка. Докато не измененията отношението си към секса, дълго време ще бъдете сами!

Завишена самокритика
В днешно време дамите обичат да мерят силите и достиженията си с мъжете. Една образована и сполучлива жена мъчно ще срещне заслужен мъж, който да й подхожда. Оценете съответно мъжете, които желаят да са с вас, не навирвайте нос и не се самопровъзгласявайте за кралица, тъй като сигурно не сте чак толкоз положителни, за колкото се смятате!

Свободен полет
Свободолюбивите дами не са във екстаз от мъже, които се пробват да подтиснат свободата им. Единственото нещо, което те желаят, е да са самостоятелни. Ако връзката им стане по-силна, този вид дами стартират да се усещат некомфортно и бързат да се разделят с колегата си.

Липса на самодейност
На всяка дама й е прелестно да получава похвали и дарове от мъжа до себе си, само че в случай че не може да даде нищо в подмяна, сътрудникът й доста скоро ще се умори. Много е значимо дамата да е дейна и понякога също да глези с дарове и изненади обичания си.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР