Няма бедстващи хора в Смолянско или болен, на когото да

...
Няма бедстващи хора в Смолянско или болен, на когото да
Коментари Харесай

Няма бедстващи хора в Смолянско

Няма бедстващи хора в Смолянско или болен, на който да не е помогнато, няма селища без вода, заяви шефът на Групово дело „ Пожарна сигурност и отбрана на популацията “ основен комисар Николай Николов по отношение на усложнената зимна конюнктура в Смолянско поради падналия изобилен тежък сняг.

,,Перфектна организация сме подхванали с сътрудниците от полицията, спешните екипи и представителите на локалната власт в взаимните старания за оптимално оказване на помощ на населението'', добави Николов.

Мобилизирани са екипи на пожарната за навреме премахване на паднали дървета от пътищата и разчистването за снегопочистване, като придвижването се стопира отчасти за улеснение на работата на екипите, главно по пътя към Пампорова и прохода Превала.

Проходът Папаз Чаир в област е Благоевград е затворен за МПС над 12 тона, както и пътят Гоце- Делчев – Катунци. В област Благоевград ситуацията последователно се нармализира. Овладяна е ситуацията в региона на остарелия път към прохода Витиня, където сутринта се наложи прекъсване на придвижването на тежките коли за снегопочистване, осведомиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР