Няма абсолютно нищо вярно в това, че съм счупил пръстите

...
Няма абсолютно нищо вярно в това, че съм счупил пръстите
Коментари Харесай

Недко на Тита призна за побоя

" Няма безусловно нищо правилно в това, че съм счупил пръстите на Тита! "

Това съобщи извънредно и категорично популярният ММА войник Недко Николов. Здравенякът удостовери, че връзката сред него и певицата към този момент е завършила, само че в никакъв случай не си е разрешавал да й протяга ръка физически, каквито информации се появиха около раздялата им.

Христина Христова, както е същинското име на 23-годишната изпълнителка, даже сподели фотография, на която се вижда по какъв начин пръстите на лявата й ръка са бинтовани. Оказва се, че тя е имала напълно различен случай, който няма нищо общо с Недко.

" Няма безусловно никаква истина в тези информации, че съм пребивал Тита. Имам чатове и кореспонденции с нея, в които тя ми дава обещание, че ще качи опровергаване на това. Написала ми е, че ще разгласи, че нямам нищо общо. Казвам й: " Хриси, аз не те карам да лъжеш, а да напишеш каква е истината ". Не знам заради каква причина досега не го е направила. Аз към този момент съм прекратил всевъзможен контакт с нея, спрял съм да я диря ", обясни 29-годишният Недко пред " България Днес ".

" Тя е имала някакъв случай, при който сама си е счупила не пръстите, а два от ноктите. Някъде ги е пресрещнала. Това, че тя се е снимала с превързани пръсти, не знам по какъв начин тъкмо удостоверява, че аз съм й ги счупил. Понеже наподобявам малко като неприятно момче с татуси и брада, хората очевидно са решили, че в действителност съм я наранил. Нямам визия от кое място идва тази неистина! Силно се надявам информацията да не е тръгнала от нея. Бил съм с Хриси 2 години и не желая да се караме, нито да се излагаме пред хората. С нея не сме се виждали от 40 дни към този момент. Просто я помолих да направи това опровергаване вместо мен ", разяснява известният състезател. Роденият в град Ахелой Недко Николов има куп триумфи в бойните спортове, само че споделя, че към този момент е прекратил дейната си кариера и не се бие на кръга. Татуираният мусколяга не крие, че с Тита са разграничени и връзката им е дефинитивно завършила. Двамата даже към този момент не си приказват.

" Ясно е към този момент за всеки, че не сме дружно. Причините за раздялата ни са си персонални неща, които не искам да разясня. Ако се стигне до такава степен, тя персонално ще удостовери, че в никакъв случай не съм й посягал. Това са цялостни нелепости! Аз съм състезател и съм теоретичен на дисциплинираност, в никакъв случай в живота си не съм посягал на жена. Много по-вероятно е това да го направи човек, който в никакъв случай не е влизал в зала. Да си избие комплексите било то върху жена, или мъж. Отколкото да го направи състезател, който се е състезавал професионално ", безапелационен е Недко Николов. Той не желае да приказва по тематиката дали има нов човек до него или до нея. Недков и певицата изтриха всички общи фотоси в профилите си в обществените мрежи. За последно напролет Тита приказва за връзката си.

" Мъжете сте като децата. Лесни са за схващане. В връзките си с непосредствен човек всеки мъж се разтапя. В момента съм влюбена и не помня останалите преди този момент ", споделя нашумялата певица от Тутракан през май.

Откакто е свободна, едрогърдата изпълнителка не стопира да предизвика с все по-разголени фотоси в профила си в инстаграм. Тези дни тя се появи по жълто-зеленикав бански, до момента в който се разхлажда под душ навън. Горнището й една удържа големия й натурален бюст. Тита не пропусна да снима и сочните си задни елементи, които също не са изключително прикрити от тънкия бански.

Цял автомобил, цялостен с червени рози, получи преди време Тита, похвали се самата тя. Изненадващият подарък е пристигнал след нейно присъединяване тази седмица. Певицата не разкрива кой е тайният мъж, който й е изпратил цветята. Не излиза наяве дали това е просто любовник, или до сърцето й към този момент има ново гадже. До момента Тита не е коментирала публично раздялата си с Недко Николов.

Христина разгласява видео, на което се вижда първокласен автомобил, в купето на което са сложени 4 великански букета от по 101 рози. Тита не за първи път получава доста цветя. Големи букети й е подарявал и ММА боецът.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР