Няма абсолютно никакво значение какво говори акад. Денков, важно е

...
Няма абсолютно никакво значение какво говори акад. Денков, важно е
Коментари Харесай

„Цените растат, скандалите се множат, а те се готвят да похитят Конституцията

Няма безусловно никакво значение какво приказва акад. Денков, значимо е какво правят бащата на Кирил Петков, Асен Василев, Бойко Борисов и Делян Пеевски.

Това съобщи пред публицисти в Неделино президентът Румен Радев. Държавният глава участва на откриването на 22-ия Националния фолклорен фестивал за двугласно пеене и национална ария с интернационално присъединяване.  

Според него признанието на Бойко Борисов от през днешния ден, че е имало среща с Алексей Петров за образуването на постоянен кабинет, е " самопризнание, че страната се ръководи подмолно ".

" Когато страната се ръководи подмолно, тя е слаба, когато страната е слаба, мафията е мощна ", съобщи президентът.

" Затова и ръководещата коалиция не чува гласа на хората и във връзка с промяната на националния празник. На Шипка към този момент заявих, че 3 март е алената линия на националното самообладание. Ние ще защитим историята, достолепието, бъдещето си от тези похищения с всички демократични средства ", добави той. 

„ Цените порастват, свадите се множат, а те се готвят да похитят Конституцията, да сменят националния празник, да подчинят политически Министерство на вътрешните работи и службите, с цел да се окопаят във властта ”, рече Румен Радев.

Според него това отклонява страната ни от демократичния път на развиване, от самите правила и правила на правене на европейска политика. 

Относно оставката на основния секретар на Министерство на вътрешните работи, президентът разяснява, че това е " следващият заслужен експерт, заставен да напусне от ръководещите, които желаят да завладяват локалната власт посредством Министерство на вътрешните работи и да употребяват службите за тяснопартийни и даже персонални цели ". 
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР