Няма 100-процентов консенсус за гласуването за председател на СОС на

...
Няма 100-процентов консенсус за гласуването за председател на СОС на
Коментари Харесай

Вили Лилков: Няма 100-процентов консенсус за избора на председател на СОС

Няма 100-процентов консенсус за гласуването за ръководител на СОС на сесията в четвъртък, само че сътрудниците беседват по-спокойно . Това съобщи пред БНР общинският консултант Вили Лилков.

Той разясни, че задачата е освен СОС да проработи, а да проработят по-ефективно институциите в Столична община, тъй като все още са блокирани. Дневният ред на столицата е нарушен, акцентира Лилков.

По думите му има осъзнаване на отговорността. Според него гласуването за една персона за ръководител не значи коалиция в СОС , от която се пазят някои политически сили, с цел да не ги обвинят в сглобка.

Вили Лилков уточни, че е най-добре да има необятна поддръжка за избора на ръководител на СОС . Той разясни, че ключът в разрешаването на рецесията е в ръцете на ПП-ДБ, Спаси София и ГЕРБ-СДС, защото те имат 37 общо общински съветници. Той добави, че " Синя София " ще поддържа претендентът на ПП-ДБ, с цел да се отпуши работата на СОС.

Според него ще има драми и с разпределението на комисиите в СОС, тъй като председателските места са значими. Той акцентира, че от " Синя София " не желаят управителни места, а единствено СОС да проработи.

Припомняме, че столичните общински съветници направиха да изберат ръководител на СОС.
 Вили Лилков подтикна ПП-ДБ-СС и ГЕРБ да създадат сглобка за София
Вили Лилков подтикна ПП-ДБ-СС и ГЕРБ да създадат сглобка за София

Да поведат Столичния общински съвет
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР