Някой от нас да отиде като консултант в Благоевград, защото

...
Някой от нас да отиде като консултант в Благоевград, защото
Коментари Харесай

Мангъров предложи да е консултант за препълнените в Благоевград болници, защото явно там не се справяли

" Някой от нас " да отиде като съветник в Благоевград, тъй като ни споделят, че лечебните заведения там са претъпкани поради ковид. Явно не се оправят. Това съобщи доцент Атанас Мангъров на конференция на " Възраждане ". Припомняме, че той е техен здравен консултант.

Припомняме, че Благоевград е в челото по заболеваемост от COVID-19 по области. Към 28.01.22 година тя е на второ място, след София, с 2374.66 инфектирани на 100 000 души. Окуражителното е, че на седмична база се вижда спад от 2,27% на заболеваемостта, като това е единствената област от всичките 28 в България с такава наклонност към този момент. Първа е София-град - 2521.68 на 100 000, което е 16,86% растеж на седмична база.
Илиан Василев: Гешев ще проверява Мангъров - ето ви представление за тълпата
" Щом Гешев ще проверява доцент Мангъров, значи светлата идея на документите /които ще се отстранен до месец/ получи своят окончателе...
Прочети повече
Мангъров приказва на конференцията поради неуспеха на първата експертна среща по отношение на коронавирус ограниченията - ТУК! Той категорично съобщи, че не бил на срещата да си приказва с проф. Аргирова, с проф. Момеков и " други субекти, които не познавам ". Според него, задачата била хората да видят. Той не разяснява какво и какъв брой биха разбрали хората от характерна и комплицирана материя, поради която прекарваш години наред в университета и след това практикуваш също години наред.

Още от ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР