Някой може да си помисли, че след неуспешната си транзакция

...
Някой може да си помисли, че след неуспешната си транзакция
Коментари Харесай

Дебелашките шеги на Мъск продължават: Купувал Манчестър Юнайтед!

Някой може да си намерения, че след несполучливата си транзакция с Twitter Илон Мъск ще търси нова инвестиция, а самият милиардер разгласи в Twitter, че ще купи Манчестър Юнайтед. Оказа се обаче, че се шегувал.

В нова поредност от, меко казано, странни туитове Илон Мъск, най-богатият човек в света и екстравагантен консуматор на Twitter, стартира политически диалог, като написа: " За да бъде ясно, поддържам лявата половина на Републиканската партия и дясната половина на Демократическата партия! "

В различен туит той добави: „ Също по този начин, закупувам Манчестър Юнайтед, добре пристигнали. Когато обаче консуматори на обществената мрежа го попитаха дали е сериозен за покупката, той отговори: „ Не, това е дългогодишна смешка в Twitter. Няма да закупувам никакви спортни тимове. "

51-годишният основен изпълнителен шеф на Tesla и SpaceX не разяснява възгледите си по отношение на актуалната благосъстоятелност и тактики на Манчестър Юнайтед, само че добави, че в случай че реши в миналото да купува тим, то той ще е Man U. " Те бяха моят обичан тим като дете " споделя милиардерът.

Футболният клуб надали е толкоз безценен, колкото Twitter, за който той сподели, че ще заплати 44 милиарда $. Манчестър Юнайтед, който е един от най-големите и известни футболни клубове, би икономисал на Мъск няколко милиарда (всъщност 2,1 милиарда долара), съгласно настоящата му стойност на фондовия пазар.

Въпреки че Илон Мъск разгласи, че се майтапи, почитатели на Манчестър Юнайтед сметнаха, че покупката ще бъде огромна смяна за тима, който претърпя доста несгоди в последно време, и приканиха милиардера да я обмисли по-сериозно.

В момента се води правосъдна борба, откакто Мъск се отхвърли от договорката си за закупуване на Twitter, а напълно неотдавна Мъск уреди въпроса във връзка с остаряла смешка, в която споделя, че желае да купи Coca-Cola:

" И не закупувам Coca-Cola, с цел да върна кокаина, макар изключителната известност на сходен ход ". По отношение на изявлението му за спортния клуб, към този момент нито един представител на Манчестър Юнайтед не е коментирал шегата на Илон Мъск.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР