Някой иска да прикрие второто българско име в досиетата Пандора,

...
Някой иска да прикрие второто българско име в досиетата Пандора,
Коментари Харесай

ИТН: Някой иска да прикрие второто име от Пандора заради участие във вота

Някой желае да прикрие второто българско име в досиетата " Пандора ", безапелационни са от " ИТН ". Заявиха го някогашните депутати Мика Зайкова и Ивайло Вълчев в студиото на. " Явно това е преднамерено, сигурно се касае за някоя персона, която косвено или непосредствено взе участие в този момент в този избирателен развой и някой желае да прикрие, тъй като за всички останали разбрахме ", разяснява Зайкова.

" Или някой желае да го прикрие, или да го извади в миг, в който ще боли повече ", добави я сътрудника й Ивайло Вълчев. " В България стоим и чакаме да разберем дали извън нещо ще се случи, явно извън се вижда повече или се приказва по-свободно ", разяснява той. Според Мика Зайкова у нас си има институции, виновни това да не е по този начин и ги изреди - КПКОНПИ, Национална агенция за приходите и ДАНС.

Двамата разясниха и връзките си с партията на двамата някогашни служебни министри Кирил Петков и Асен Василев. От Има Такъв Народ няма по какъв начин да кажат занапред дали имат подобие с " Продължаваме промяната ", тъй като не са видели още наличието й.

" Тези момечта, като бяха министри, работиха добре. Сега те са партийци, политици и с цел да можем да приказваме имаме ли подобие, или нямаме, аз би трябвало да видя тяхната стратегия ", съобщи Мика Зайкова, като посочи, че все още такава не е видяла.

" Предполагам, че ще имаме сходни цели и нищо не пречи в едно бъдеще време... Нека забележим резултатите от изборите и да седнем и да забележим къде са нашите сходни политики и цели, и да намерим сходните точки, тъй като тази страна не може да живее повече без държавно управление ", безапелационна е експертката на Има Такъв Народ, която откри двата следващи Народното събрание с най-краткия живот.

" Знаете, че два пъти откривам Народно събрание и желая на всички, които на следващия ден ще влязат в Народно събрание, да помнят клетвата, тъй като над всичко стои България и народът. Политиката значи разговор и рационален компромис ", съобщи Зайкова.

" Изборите ще покажат, че Има Такъв Народ няма по какъв начин да бъде подминат ", предвижда пък Ивайло Вълчев по тематиката за сформирането на кабинет след изборите. " Ние сме отворени за диалози и имаме предпочитание да се случи такова държавно управление ", заявява той.

Двамата разясниха и идната президентска акция, като изведоха тримата съществени играчи в нея - Румен Радев, проф. Анастас Герджиков и Лозан Панов. Според Ивайло Вълчев това са три персони с престиж и " ще бъде доста тъпо, в случай че в тази акция нападките вземат връх, вместо да обяснваш с какво си по-добър от другия. Силно се надвам да бъде битка на хрумвания ", разяснява Ивайло Вълчев.

Според Мика Зайкова народът не е забраван и най-трудно ще му бъде на проф. Герджиков поради поддръжката на ГЕРБ, които, по думите й, са се скрили зад него.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР