Някой е позволил това да се случи, но явно пределът

...
Някой е позволил това да се случи, но явно пределът
Коментари Харесай

Ревизоро за Божков: На някой му е дошло до гуша и е разказал за схемата

 Някой е разрешил това да се случи, само че очевидно лимитът на толерантност е минал. На някой му е пристигнало до гуша да следи какво става и е разказал за схемата. Така екоминистърът Емил Димитров - Ревизоро разяснява тематиката с измамата на Васил Божков и Комисията по хазарта, поради която страната е ощетена с 500 млн. лева от такси от облагите от " Национална лотария ".

Той разяснява и тематиката за боклука: Не можем напълно да забраним вноса на отпадък в България, тъй като ние вършим към осем пъти повече отпадък, в сравнение с внасяме и в случай че ние затворим границите непознатия боклук да не влиза у нас, нашите осем пъти няма къде да го изнесем и да го изгорим. Ако кажем, че повече няма да внасяме, Европа ще забрани и нашия отпадък да излиза от страната. Това, което аз съм възприел е, България да гори 50% наш отпадък и 50% непознат.Това разяснява пред Нова телевизия екоминистърът Емил Димитров - Ревизоро.

В резултат на всички акции против противозаконен отпадък, които се организираха, вследствие на две затворени мощности, влезлите количества отпадък в България напълно не са малко. Нищо чудно кметовете до през вчерашния ден да са знаели къде се съхраняват тези боклуци, уточни още той.

Това, което се случваше с години, би трябвало да се приключи. Отпадъци ще влизат у нас и по правилник ще се изгарят. Но не по този метод. Ние сега вървим след тях и гледаме кой какво е хвърлил и събираме. И всеки кмет се усеща задължен сега да търси София, с цел да пристигна да му почисти и деретата, и реките, и боклуците, изясни министърът.

Като ги ревизираме транспортните компании, на документи возят едно, а на процедура е напълно друго и ги връщаме. Ще ги връщаме още от пристанището, безапелационен е той.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР