Някой ден ще ви се налага да плащате за тези

...
Някой ден ще ви се налага да плащате за тези
Коментари Харесай

Костадин Костадинов пророкува: Някой ден ще плащате за решенията си за оръжията на Украйна

Някой ден ще ви се постанова да плащате за тези си решения.

Това сподели от парламентарната естрада водачът на ПГ на " Възраждане " Костадин Костадинов по отношение на обсъжданото в пленарната зала решение за оказване на военна и военно-техническа поддръжка на Украйна, заяви Агенция " Фокус ".

" Някой ден ще ви се постанова да плащате за тези си решения, тъй като в този парламент не един път, не два пъти, не три пъти, десетки пъти е имало случаи, когато са се дали своят вот решения, които са били срещу интереса на България и по-късно, макар че доста хора са се опитвали да се скрият зад маската и булото на груповата отговорност, им се е налагало да заплащат и са плащали. Нека никой да не се усеща сюрпризиран и дано никой да не се усеща, че не е предизвестен. Отговорност ще има и тази отговорност ще се поеме от вас.

Първо, ще ви я дадат вашите гласоподаватели, тъй като без значение от настроенията на настройките тук в залата, настроенията и настройките на българските жители са напълно, напълно разнообразни. Нашият народ е задоволително умен и задоволително претърпял, с цел да може елементарно и изрично да преценя лицемерите, които го ръководят. Тук царува евроатлантическо двуличие ", добави Костадинов.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !  
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР