Някой дава ли си сметка какво се случва в момента!? Славната

...
Някой дава ли си сметка какво се случва в момента!?
Славната
Коментари Харесай

Анал 3 – новата кочина на Пеевски! Събрали се Гея, Крива Тиква и Злодея и говорят за…морал!? Нищо, Коледа иде…

Някой дава ли си сметка какво се случва сега!?

Славната в миналото кабеларка „Канал 3“, станала при Сашо Диков последното леговище на народа, в този момент се трансформира в шпиц-команда, която Гьобелс незабавно би припознал за своя.

Това и беше огромната цел на Пеевски. Да купи малкия екран на народа и да я трансформира в своя кочина, отново с етикет „народна“. За да покаже на тъпия български народ, че той може всичко. Защото е Пеевски!

Някаква Крива Тиква (така я назовават откогато се влючи в Бойко) върви да замеря хората с ябълки! Спри се, чаровнице! Знам я тази от времето, когато нахлу в „Меридиан Мач“, тъй като в „Банкя“ тя и още няколко души унищожаваха футболната база. Пратиха багери в нея, с цел да могат след това да заграбят земята и да завоюват от нея милиони. Влетя Квазимодо и сподели: „Ще напишете каквото ви споделям, с цел да не се обаждат хора да пишете каквото ви казват“. И бат’Жоро в действителност написа…

Знам и какъв брой е компаньонската й цена – тъкмо толкоз, колкото е изсипала страната в джоба й по разнообразни стратегии – 300 000 на година! Срещу тях през днешния ден чаровницата отиде да танцува „Деспасито“. Така и наредил Крал Шиши, по този начин прави. Срещу 300 000 на година би трябвало да вършиш и това – да си навличаш националния яд, танцувайки на гроба му, когато народът плаче, че му затварят завода, че му стопират самун, с цел да може да има за Пеевски!

Ами какво ще кажете за Гея, дето отиде през днешния ден в телевизионно студио да плаши КОЛЕГА, че ще му изстине мястото!?  Абе имаш си един час в кочинката на Пеевски, води си предаването, чешай се хемороидите и не се занимавай най-малко с сътрудници.

Не, този е безочлив! Той бе пратен от Шиши, там където преди този момент отиде да плаши и Ментата. Да опасява публицисти, че към този момент през Пеевски може да бъде командвана всяка една телевизия. Да бъде следен всеки един ефир. Да бъде превъзпитан всеки един публицист.

Всъщност в Анал 3 не превъзпитават публицисти, там промиват мозъци и основават медийни злодеи. Като клетите кореспонденти, дето за 500 лв. награда вървят да се хвърлят пред колата на Лозан Панов, нахлуват в бръснарницата на Огнян Донев или желаят да заловен за ревера Гриша Ганчев съда. Грозно е. Дошла жена с мазна коса и миризлива уста и зловонието и залива целия съд. Ами обикновено е да ги е гнус от нея, да не желаят да приказват с нея. Още повече, че тя пита за „Петрол“, за „Каолин“, за „Софарма“, само че не обелва дума за Пеевски. Попитай шефа си: Как по този начин имаш предходната година стар форд, а през днешния ден си към този момент коскоджа ми ти милионер.

Най-хубавото е, че за такива кочини като Анал 3, като предходната такава телевизия – ТВ 7, рано или късно идва Коледа. И тогава кочините остават злокобно празни…

ВЛАДИМИР ЗАРКОВ, Специално за 7DniSofia.bg
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР