Някой да се погрижи за Мондьо - Спешно е!О, Господи,

...
Някой да се погрижи за Мондьо - Спешно е!О, Господи,
Коментари Харесай

Евгени Минчев: Малина елха ли е, или така си свети?

Някой да се погрижи за Мондьо - Спешно е!

О, Господи, о, Mon Dieu, O, Мондьо и всички фешън жрици на земята. Какво са предизвикали на горкия водещ, облечен като шеф на пътуващ цирк през 19 век. Гаджето се намесва, че може да е в санаториум и неговото поделение да изискват такава пижама. Да, еврика! Така нещата се връзват а при тези икономии нищо чудно санитарка да е изобретила пижамата от две разнообразни, което изяснява реверите. В дълбочина зървам мъжкото и женското начало- розовичкото обобщава всичко. Една съседка пък, която мина за годишния ни бадемов ликьор счете, че Мондьо може би взе участие в съревнование по сумо. Като се загледам още веднъж, май и тя е права. Съществува още един вариант- това да е изцяло фешън и аз да съм проспал тази демонстрация. Все отново, някой да се погрижи за Мондьо. Спешно е. Мондьо, скъпи, по този начин става, като не се виждаме постоянно.

Деси Слава - кацнал „ бръмбар “ до Баровец...

Друго си е да си Баровец и да имаш храброст за сходно сако. Ако не познавах именития си сътрудник, бих помолил да ми държи палтото в някой ресторант- по този начин униформено ми влияе облеченото. Имам две догатки за какво сакото е по този начин тясно- или е на сътрудника от нощната промяна или шивачът му е за промяна. Червената папийонка е наслада за очите само че и за някое чекмедже, в което да изживее старостта си. Нека там отидат панталоните и ризата, ще падне огромен ваучър, изключително в случай че някои им пусне новата ария на Поли Генова. Деси Слава е с рокля като повърхнина на бръмбар. Човек не знае да я погали ли, да я помоли да си откри някой картоф или каквото там би желала да полази. Питам се тази плитка, какъв брой лв. метъра е, да сложа пред вратата да не духа вятър.

Добри фешън трептения околоТръмп

Поставям през днешния ден Доналд Тръмп с положителен знак, освен поради политическите ми интуиции за него. Богатите и занимателните са една добра композиция а когато разполагаш и с гъвкавостта да го покажеш си е цяло шоу. На този кадър господин Тръмп е като че ли с изменен цвят на косите, което утвърждавам и предизвиквам. Харесвам ръкомаханията му. Всичко останало си е тъкмо както прилича на един политик и предприемач. Улавям се, че в действителност лаская динамичната му стойка, тъй като с този тип го разпознаваме от десетилетия. До него, брачната половинка му Мелания, ми припомня по жанр на бъдещата кралица Кейт. Мекото бежево, като капучино се стеле по плата. Наметката е толкоз стилна, че заслужава да бъде показана в миналото в музея на модата със специфичен коментар. Харесвам облачно синьото, което оформя краищата на ръкавите. Ясно е- семейство Тръмп са се събудили в чудесно въодушевление.

Преслава - идвай на Певец на годината!

Колебая се дали да не възхваля това дамско трио, пипнало се като за новогодишна стратегия по Българска национална телевизия през 80-те, само че май ще премисля усещанията си. Повод за това ми дава, като за начало, Софи Маринова. Нейната рокля е красива по един сватбарски метод, с тези загадъчни преливания в розово, като някой морски изгрев. Излишеството от искра приказва за естетически планове, които не импонират на моите усети. Освен това, какви са тези джунджурии по раменете, като краища на пердета в капиталистически дом. А обеците- дали певицата не е станала равин в някоя различна синагога? В средата Емилия- хем да я нарека стилна, хем виждам, че дребната черна рокля е усложнена с тога или друго текстилно откритие. Не можеше ли някой да я спре преди да се появи по този начин? Преслава покрива моите естетически критерии дотолкоз, че публично я поканвам за моя дама и с цел да получи премия на гала- церемонията Певец на годината.

Малина елха ли е, или по този начин си свети?

И ето, сребърната малинка за мода отива при... Малина. Никога не съм смял по този начин, с изключение на в два случая- когато съм виждал певицата облечена в зелено и през днешния ден. Смея се, тъй като облечена по този начин, госпожата ми наподобява на тези разкривени огледала, в които облика ни се трансформира в гротеска. Не разбирам в тази ситуация дали води цирково зрелище или е наета краткотрайно за елха, само че този искра ми идва вповече. Гаджето ми допуска, че може би чака пред лекарски кабинет, поради това какъв брой е бяло в близост. Аз мисля, че Малина си е доста добре, единствено евентуално огледалото и у дома се е счупило. А това с изключение на 14 години нещастна обич, явно вещае и дълги години несправяне с модата. Пак с гаджето залагаме, какво ще стане в случай че певицата смъкна цялото фолио по себе си и остане по бялата препаска на гърдите. Може би една фешън Жана Д Арк, в по-съвременен прочит.

Източник: „ Телеграф “
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР