Някой беше казал: „Сексът не е за гнусливите, нито за

...
Някой беше казал: „Сексът не е за гнусливите, нито за
Коментари Харесай

Най-перверзните неща, които един мъж би поискал от жена

Някой беше споделил: „ Сексът не е за гнусливите, нито за свенливите! “. И вероятно е бил прав! Но какво ли можем да чакаме от един мъж в леглото, когато става дума за развихряне на половите мечти? Докъде стигат и най-перверзните мераци на господата? Истината е, че даже ние не можем да си представим! Но сме сигурни за някои от тях. Вижте ги!

Да те гледа по какъв начин мастурбираш
Почти няма мъж, който да не полудява от възбуденост при типа на самозадоволяваща се жена. Начинът, по който се галиш и си подаряваш разтърсващ оргазъм, може да побърка, в положителния смисъл на думата, всеки представител на мощния пол.

Да изиска да влезеш в роля
Всички знаем, че потомците на Адам харесват разнообразието в секса. Затова е доста евентуално един ден той да писка от теб да влезеш в роля, била тя на секси учителка или здравна сестра. Има и много извратени функции, които съгласно нас граничат с бруталното, като това да те накара да облечеш латексов костюм на крава или овца. Да, има такива, продават се в секс магазините!

Да те сложи в унизително състояние...
... и ти да нямаш нищо срещу. Тук също става дума за тип роля – неговата е на стопанин, а твоята – на покорна и слаба жена, която е подготвена да извърши всичките му стремежи. Мъжете извънредно доста се възбуждат от концепцията да подчиняват, тъй като това ги кара да се усещат по-силни. Освен това, една от главните аргументи господата да заплащат за секс, е че проститутката им дава едно неизмеримо чувство – да вършат с жена както и какво си изискат, без да се интересуват какви са нейните стремежи.

Да снима домашно порно с теб
Всеки един мъж си пада малко или доста воайор. Ето за какво толкоз се възбуждат, когато се гледат в огледалото, до момента в който вършиме секс, или пък си пускат домашното порно, което сте снимали дружно. Като цяло, няма нищо неприятно, стига да имате цялостно доверие на половинката си. За да не се окаже на следващия ден, че са ви качили в мрежата.

Да прониква в теб с предмети
Гледали ли сте кино лентата „ Дневниците на една нимфоманка “? В него има една сцена, в която мъжът задоволява дамата с празна стъклена бутилка. Сигурно на доста от вас това ще се стори прекомерно брутално, само че истината е, че огромна част от господата извънредно се възбуждат от сходни актове. Ние персонално не виждаме нищо неприятно, стига да не се предизвиква болежка и в действителност да се харесва на момичето. Все отново вибратор или дребна бутилка – каква е разликата?
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР