Няколкостотин хиляди лева, похарчени в кампанията за кметските избори… и

...
Няколкостотин хиляди лева, похарчени в кампанията за кметските избори… и
Коментари Харесай

Куриоз : Кандидат похарчи 130 хил. лв. за кампания , получи 2 хил. гласа

Няколкостотин хиляди лв., изхарчени в акцията за кметските избори… и резултат 2 335 гласа. Кандидатът е Асен Ангелов. Неговото лице беше на десетки билбордове в София, а платените реклами с негови клипчета заливаха Фейсбук.

Д-р Асен Ангелов твърдеше, че е самостоятелен. Баща му – Румен Ангелов, е някогашен народен представител от партията на Софиянски, брат му е политик от ГЕРБ в Бургас и претендент за общински консултант там. Той се пробва да влезе в тези среди без да е политик и без да е партийно обвързван. Той е претендент на партия СБОР, която предходната година е имала нула лв. доходи, а тази година към този момент е измежду шестте партии, похарчили най-вече пари. При инспекция на данните излиза, че неговата рекламна акция е била към 130 000 лв., оповестява Народоосвободителна въстаническа армия.

По думите на Ива Лазарова – изпълнителен шеф на Института за развиване на обществената среда, за партия СБОР са дарени към 180 000 лв.. Самата партия би трябвало да сложи въпроса от къде са парите, сподели Лазарова. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР