Няколко въпроса към НОЩ и опонентите подкрепящи мерките, във Фейсбук.

...
Няколко въпроса към НОЩ и опонентите подкрепящи мерките, във Фейсбук.
Коментари Харесай

Доцент Мангъров с няколко въпроса към щаба за карантината, маските и ваксините

Няколко въпроса към НОЩ и съперниците подкрепящи ограниченията, във Facebook.
Ето какви са те:
 Учени откриха доказателства за токсични химикали в маските за лице Учени откриха доказателства за токсични химикали в маските за лице
Учени откриха доказателства, че някои маски за лице, които се продават и се употребяват от необятната общност, съдържат токсични химик...
1. Какви са основанията за 13 дневна карантина на откритите инфектирани в случай, че те са отделяли вируса най-малко 1 седмица преди този момент, през която са живели при естествени условия?
2. Защо при развити признаци единствения метод да се получи здравна помощ, не по телефон, е човек да бъде приет в болница, което води до препълване на лечебните заведения?
3. Какви са научните доказателства обосноваващи популацията да носи маски както навън, по този начин и на закрито?
4. Какви са научните доказателства, че средата в 1 затворено помещение цялостно с хора на 30% е по-малко рискува от средата в същото помещение цялостно на 50%?
 Доц. Мангъров: От Щаба си мислят, че надали не контактуват с Господ, не заблуждавам хората (ВИДЕО) Доц. Мангъров: От Щаба си мислят, че надали не контактуват с Господ, не заблуждавам хората (ВИДЕО)
Нося маска, където ме задължават. Иначе не. Като шеф Коронавирус отделението към Инфекциозна болница, нося маска от време на време. Това стана яс...
5. Какво са научните учредения ваксини, чиито главен темперамент (ефективност, дълготрайност на именния отговор, целева група и т.н.) са неизвезвестни, да се постановат силово за всеобщо приложение? "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР