Няколко украински безпилотни самолета са се опитали да се приближат

...
Няколко украински безпилотни самолета са се опитали да се приближат
Коментари Харесай

Украински дронове отново са атакували петролна рафинерия в Краснодарския край

Няколко украински безпилотни самолета са се пробвали да се приближат до петролната рафинерия " Иля " в Краснодарския край. Всички те са били " обезвредени ", аинфраструктурата на рафинерията не е развалена.

Това разкри ТАСС. Руската държавна организация се базира на районните управляващи.

По-рано телеграмният канал " База " заяви, че безпилотни самолети са се пробвали да нападат рафинерията " Илская " и са били свалени. Каналът твърди, че част от отломките са паднали на територията на рафинерията.

В тази рафинерия към този момент е имало пожар на 4 май. Източникът на ТАСС го назова породен от удар на дрон, като управляващите тогава не разясниха тази версия.

На 5 май организацията заяви за втория удар с дрон по рафинерията " Иля " в границите на два дни. " Комерсант " писа, че украински дрон е развалил едно от оборудванията на рафинерията.

В края на май нападенията с дронове против уреди, свързани с горивата, в съветските райони зачестиха.
 Дронове в пет съветски области
Дронове в пет съветски области

Взривове и в Бердянск

Ден по-рано, на 27 май, губернаторът на Псковска област заяви за гърмеж в постройката на нефтопроводна компания, породен от удар на дрон . Това се случило покрай границата с Беларус.

Правителството на Тверска област също заяви за удар с дрон, а " База " и други канали в " Телеграм " прецизираха, че дронове са атакували петролна рафинерия , която обслужва магистралния петролопровод " Дружба ".

До момента няма удостоверение от трета самостоятелна страна за ударите с дрон по съветска територия.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР