Няколко сгради в университетския комплекс в шотландския град Глазгоу бяха

...
Няколко сгради в университетския комплекс в шотландския град Глазгоу бяха
Коментари Харесай

Евакуираха университета в Единбург заради подозрителен пакет

Няколко здания в университетския комплекс в шотландския град Глазгоу бяха евакуирани, до момента в който полицията ревизира недоверчив пакет, открит в помещение за обработка на пощенски колета, съобщи ДПА, представена от Българска телеграфна агенция.
По рекомендация на полицията няколко здания в главния кампус на университета бяха евакуирани като защитна мярка, откакто съмнителна пратка беше открита в пощенския салон на образователното заведение, заяви в Туитър университетът.
Вчера лондонската полиция за битка с тероризма ревизира три хипотетични колета бомби, открити в офиси на летището в лондонското Сити, на летище Хийтроу и на столичната жп гара Ватерло.
Британската полиция заяви, че досега никой не е поел отговорност за трите дребни колета и няма потърпевши от устройствата, едното от които провокирало дребен пожар на летище "Хийтроу ", показва Ройтерс, като се базира на върховен чиновник на полицията за битка с тероризма.
Дийн Хейдън, основен народен координатор на битката с тероризма, не изключи опцията да се появят още такива устройства, които съгласно него не били предопределени да убиват. Той сподели, че за момента нищо не насочва към съответни претекстове, спедитор или идеология.
Не знаем кой ги е изпратил и към този момент не вършим изводи дали имат отношение към обвързван със Северна Ирландия тероризъм, добави Хейдън.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР