Няколко седмици след като забрани на играчите му да ядат

...
Няколко седмици след като забрани на играчите му да ядат
Коментари Харесай

Компания за кетчуп помоли Конте с писмо да отмени забраната на продукта им

Няколко седмици откакто забрани на играчите му да ядат кетчуп, мениджърът на получи писмо от компания, произвеждаща соса. Това е австрийската " Curtice Brothers ", която изясни на италианеца, че нейният кетчуп не е нездравословен и го прикани да го върне в менюто на футболистите си.
" Приветстваме вашето решение. Храната е значима, само че насладата е не по-малко значима. Знаете ли какво е също от Италия? Нашите домати, Антонио. Не всички кетчупи са идентични, тъй че не отписвайте всички. Ние използваме единствено органични артикули. Нашите домати са толкоз сладки, че не прибавяме захар ", пишат производителите в писмото си.
" Знаем, че би трябвало да ви убедим, по тази причина ви изпратихме 15 кутии кетчуп. Най-натуралният сос се насочи към вас. За вас и целия тим. Храненето има решаващо значение, както казахте. Но насладата също. Всичко най-хубаво във вашите завършения с Тотнъм ", се споделя още в него.
Едва ли Конте ще промени своето решение, даже и да хареса продукта, тъй като във всички тимове, в които е работил до момента, той е забранявал кетчупа. Конте не е единственият треньор във Висшата лига, който още от прага забрани кетчупа -.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР