Няколко седмици след като напусна Sony Santa Monica Раф Грасети

...
Няколко седмици след като напусна Sony Santa Monica Раф Грасети
Коментари Харесай

Netflix привлякоха още едно сериозно име за гейм операциите си

Няколко седмици откакто напусна Sony Santa Monica Раф Грасети откри нова месторабота – Netflix Games. Бившият дълготраен чиновник на Sony и живописен шеф на God of War разгласи за смяната в профила си в обществената мрежа Twitter, където изрази задоволството си, че ще работи под управлението на Джо Стейтън, началник на Netflix Games.

Грасети е в гейм промишлеността от 2006, като в кариерата си с изключение на за Sony, работи също и за BioWare, като основен художник на персонажите, а работата му включва игри, като Mass Effect 3 и Dragon Age 3. Грасети се причислява към Sony през 2012, сменяйки разнообразни позиции и дава отговор за художествените действия по Killzone: Shadow Fall, Infamous: Second Son, The Order:1886, God of War (2018) и God of War Ragnarok в качеството си на живописен шеф.

Освен Грасети, Netflix Games привлякоха неотдавна и друго известно име в гейм промишлеността – Джери Едсол, който е назначен за QA шеф. Известен с ролята си на водещ програмист и водещ инженер по акциите, Едсол работи по Gears of War 4, Gears 5.

„ Изключително разчувствуван съм от опцията да изградя екип и да работя с удивителните Джоузеф Стейтън, Джери Едсол и Чако Сони, с цел да вдъхнем живот на един изцяло нов свят “, написа в Twitter Грасети.

Все още не е известно по какъв план ще работи Грасети, само че е очевидно, че Netflix са изцяло съществени във връзка с гейм упоритостите си.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР