Няколко съвета, които ще ви помогнат да останете здрави и

...
Няколко съвета, които ще ви помогнат да останете здрави и
Коментари Харесай

Всички говорят за тези 7 съвета за по-добро здраве

Няколко съвета, които ще ви оказват помощ да останете здрави и щастливи когато и да е.
1. Четете книги
 Прост тест с палеца разкрива скрита аневризма Прост тест с палеца разкрива скрита аневризма
Скритата аортна аневризма може да се окаже животозастрашаваща. Аневризма на аортата включва образуването на присъща подутина в главн...
Смята се, че в случай че четете постоянно книги, това ще може да помогне за справяне с депресията и за възстановяване на отзивчивите ви умения. Струва си да се означи, че с цел да има някакъв позитивен резултат, вие би трябвало да четете приятни за вас книги, като е добре да избягвате политиката и новините. Класическата литература е за предпочитане пред новият брой на новинарския вестник.
2. Хранете се постепенно
Диетолозите са безапелационни, че наднорменото тегло постоянно се свързва не толкоз с обстоятелството, че хората ядат доста, а с обстоятелството, че ядат бързо и не дъвчат задоволително дълго храната. Доказано е, че тези, които се хапват прекомерно бързо, са по-склонни към преяждане. Това се случва заради обстоятелството, че организмът на човек няма време да осъзнае, че се храни, а сигналът за уталожване му идва прекомерно късно.
3. Медитирайте на тишина
Лекарите от дълго време са на мнение, че медитацията е потребна освен за йогите и последователите на ориенталските практики, само че даже и за най-обикновените хора, които вървят на работа и се претрупват., извършено в Харвардския университет, потвърждава, че 30-минутна медитация дневно обезпечено понижава вероятността от развиване на стрес, покачва прочувственото положение и въздейства позитивно освен на психическото, само че и на физическото здраве на човек.
 Диетолози разкриха по какъв брой ягоди и череши може да консумираме на ден Диетолози разкриха по какъв брой ягоди и череши може да консумираме на ден
Ягодите и черешите са освен вкусни, само че и извънредно потребни. Често прекаляваме с тяхната консумация и даже не си даваме сметка, че...
4. Компенсирайте недостига на желязо
Желязото играе значима роля за поддържане на естественото действие на тялото. Умора, загуба на вкус, затруднена централизация са единствено част от проблемите, с които се сблъсква човек с недостиг на желязо в организма. Освен това желязото предизвиква постоянния метаболизъм и придвижва О2 от белите дробове до клетките, тъй че дефицитът на желязо също може да способства за увеличение на тежестта.
5. Изключете телефона или таблета си
Смартфоните са извънредно спорни. Постоянното им потребление може да докара до последствия като повишение на очното налягане, конвулсии на очните мускули, стрес, както и развиване на болежка във врата и раменете. Мигрената също е реалност, тъй като главата се накланя надолу.
6. Ходете пешком по 21 минути дневно
 Доказано: Този табиет покачва риска от рак с 20% Доказано: Този табиет покачва риска от рак с 20%
Пушенето на повече от пет цигари дневно усилва риска от рак с 20%, по тази причина е доста значимо да се води здравословен и деен метод на ж...
Американските центрове за надзор и предварителна защита на болесттите са открили, че човек на възраст сред 18 и 34 години се нуждае от най-малко 150 минути аеробни извършения на седмица, с цел да остане здрав. Ако не можете да прекарате два часа и половина спортувайки, тогава разделете това време по равно за всеки ден от седмицата. Падат се тъкмо по 21 минути дневно. 
7. Прекарвайте повече време измежду природата
Намерете време да стоите повече време навън. Времето става все по-приятно и по тази причина разходките ще ви разтоварят. Както знаете, човек се нуждае от витамин D, а слънцето е главният му снабдител. Освен това, в случай че разходките са заобиколени от дива природа, това ще докара до възстановяване на разнообразни мозъчни функционалности и облекчение на напрежението.  

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР