Няколко различни групи протестиращи посрещат депутатите в първия работен ден

...
Няколко различни групи протестиращи посрещат депутатите в първия работен ден
Коментари Харесай

Хора на Венци Чикагото посрещат новите депутати с обиди

Няколко разнообразни групи протестиращи посрещат депутатите в първия работен ден на новия парламент, съобщи кореспондент на Lupa.bg. Срещу постройката на Народното събрание е обтегнат голям транспарант на не изключително известната партия Народна партия „ Истината и единствено истината “. Нейният водач обаче е прочут на обществеността - това е Венцислав Ангелов, прочут като Венци Чикагото.

Привържениците на партията назовават новите национални избраници с обидни думи и възгласи " Мафия ". Гълъбите, които прелитат над жълтите павета също станаха жертва на техния яд. Протестиращите нарекоха гълъб " масонска развратница ", а вътрешният министър Иван Демерджиев бе проводен до централния вход на Народното събрание с възгласи " к*рва " и " мафия ".

Русенецът Венцислав Ангелов, прочут на необятната общност с прякора „ Чикагото “, работил е в системата на Министерство на вътрешните работи.



В интервала 1984-1989 година е бил директен участник във „ Възродителния развой “ и „ Голямата екскурзия “ – наименования, с които е наименуван един от най-срамните интервали в новата българска история и последното огромно злочинство на режима на Тодор Живков. То е обвързвано с насилствената промяна на имената и прогонването на стотици хиляди български жители в Турция. През 2015 година Венцислав Ангелов бе наказан дефинитивно на три години затвор за съучастничество в подготовка на трафик на опиати. Впоследствие бе дълго време търсен от българските и испанските управляващи. През 2018 година бе арестуван в Германия.

След излежаването на присъдата Венци Чикагото навлезе в политическите глъбини, като организираше митинги против властта. Привърженик е на теориите на конспирациите и връщане на смъртното наказване.

На протест през май тази година той упреква Кирил Петков и целия му Министерски съвет, че са кукли на конци, марионетки и прислужници на илюминатите, глобалистите и ционистите. Плакати в същия дух посрещат и през днешния ден новите народни представители.

На площада Венци Чикагото се афишира за референдум за анулация на смъртното наказване и за „ обесване на всички нарушители през последните 33 години, които ни лъгаха, крадяха и мамиха “.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР