Няколко протестиращи в подкрепа на американския президент Доналд Тръмп се

...
Няколко протестиращи в подкрепа на американския президент Доналд Тръмп се
Коментари Харесай

Протест в подкрепа на Тръмп пред посолството на САЩ в София

Няколко протестиращи в поддръжка на американския президент Доналд Тръмп се събраха пред постройката на посолството на страната в София, съобщи БНР. Те алегорично се причислиха към предстоящата огромна проява по-късно през днешния ден в Съединените щати в поддръжка на Тръмп.

С плакати „ Подкрепете Тръмп” и „ Спасете Америка” малко на брой протестиращи показаха поддръжката си за сегашния президент на Съединените щати:

" Тръмп прави положително за американската стопанска система, той връща работни места в Америка, а в последна сметка нали това е най-важното за едно общество ", показа протестираща.

На въпрос какви са упованията им, в случай че бъдат доказани предварителните резултати от изборите в Джорджия, съгласно които двама демократи печелят местата в Горната камара, стачкуващите показаха терзание:

" Ако това се задържи, значи, че демократите ще имат превес в Сената, само че пък към момента не е разгласен американският президент. Съществува късмет, колкото и да е дребен, тези хипотетични измами да се проверяват ", сподели протестиращ.

" Сега се чува единствено единия глас, гласът, който споделя,че Тръмп нахален, че той би трябвало да си отиде и че в действителност е прелестно за целия свят, че демократите са спечелили, а това не е по този начин ", добави привърженичка на сегашния държавен глава на Съединени американски щати.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР