Няколко полицаи са били ранени при "силна и продължаваща престрелка"

...
Няколко полицаи са били ранени при "силна и продължаваща престрелка"
Коментари Харесай

Стрелба във Филаделфия, има ранени полицаи

Няколко служители на реда са били ранени при "силна и продължаваща престрелка " с въоръжен мъж във Филаделфия, съобщи Асошиейтед прес.Говорител на полицията в най-големия град на американския щат Пенсилвания писа в Туитър, че минимум 1 човек стреля против служителите на реда в квартала Найстаун. Засега няма повече детайлности по какъв начин се е стигнало до престрелката.

Местни малките екрани демонстрираха фрагменти от масираното полицейско наличие в квартала. Виждаха се десетки полицейски коли и служители на реда с ориентирани оръжия. Продължават да се чуват изстрели. Един явно ранен служител на реда бе отведен със служебна кола. На видеокадър се видя по какъв начин други двама служители на реда носят мъж, като го настаняват на задната седалка на полицейска кола. Според представителя ранените са отведени в университетската болница "Темпъл " във Филаделфия.

Полицейското ръководство в града удостовери, че минимум пет негови чиновници са били ранени, само че нямало заплаха за живота им. Според телевизия Си Би Ес силите на реда са били извикани по сигнал, обвързван с опиати.

Полицията изиска хеликоптерите на телевизионните новинари да стоят встрани от региона, тъй като спъвали интервенцията.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР