Няколко поколения Липин са впрегнали всичките си сили, за да

...
Няколко поколения Липин са впрегнали всичките си сили, за да
Коментари Харесай

Новият китайски ресторант в ж.к. Лазур – сбъднатата мечта на семейство Уан

Няколко генерации Липин са впрегнали всичките си сили, с цел да осъществят този план

Почитателите на китайската кухня в ж.к. " Лазур " към този момент имат опция да си я поръчват и похапват вкусно в  ресторант „ Жасмин “ на ул. „ Абоба “ 4. Това е следващият обект за азиатска храна, който отваря порти в Бургас. Очевидно китайската диаспора в града ни открива тук положителни условия за живот и реализация на личен бизнес. Репортер на Флагман.бг прегледа заведението и получи информация непосредствено от притежателя Уан Липин.

Той, брачната половинка му и двамата му синове – близнаците Уан И и Уан Ър, от ранни зори са на крайник всеки ден и посрещат клиентите на новооткрития ресторант.

Заведението разполага с вътрешен салон за към 60 индивида и градина с заслон, която към този момент е готова и чака феновете на китайската кухня и чистия въздух. Масите на двора са от ковано желязо с прилежно застлани покривки.
 Местните побързаха да тестват кухнята още в първия работен ден
„ Жасмин “ ще предложи богато меню, включващо всички известни ястия с тофу, пилешко с кашу, апетитна и хрупкава патица, карамелизиран ананас, доста азиатски супи, всевъзможни спагети, многообразие от ризото оферти и несъмнено паниран сладолед. " Това са напълно дребна част от предложенията ни, ще нагостим добре и вегетарианци и клиенти, обичащи вкусни месца. Имаме и забавни рибни ястия ", допълват от ресторанта.

Господин и госпожа Липин прецизираха, че правят и доставки до адрес. Поръчките се одобряват на тел.:0897848680.
    Сгушен сред блоковете на ул. Абоба, ресторантът ще предложи тишина и дебела сянка през топлоте дни, които по всичко проличава, че ще стартират напълно скоро   Вътрешната зала също е просторна и комфортна
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР