Няколко от основните играчи на Милан изразиха своята подкрепа към

...
Няколко от основните играчи на Милан изразиха своята подкрепа към
Коментари Харесай

Куп звезди на Милан реагираха след раздялата с Малдини

Няколко от главните играчи на Милан показаха своята поддръжка към досегашния си механически шеф Паоло Малдини, който беше ненадейно уволнен от клуба. За множеството от тях се тиражираше в локалните медии, че са останали разочаровани от този ход на миланския гранд, като наподобява, че информацията е била вярна.

Голямата звезда на “росонерите ” - Рафаел Леао разгласява стори в Инстаграм по какъв начин слуша музика в колата си на път за Лисабон. Прави усещане по какъв начин португалският национал освен се усмихва иронично, само че и прави сладкодумен жест по какъв начин си затваря устата.

Друг притеглен състезател от Малдини и неговия помощник Фредерик Масара - Майк Менян, предприе друга, само че също любопитна тактика. Той качи като стори две фотоси от представянето си като състезател на Милан, на които е дружно с двамата шефове и тогавашния им сътрудник Иван Газидис. Стражът написа към фотосите “Милан вечно ”, само че към надписа добави емоджито “ ”, а вместо точка на “i ” в “Milan ” постави “? ”, което не остана неусетно от почитателите.

Сандро Тонали също качи фотография от представянето си като футболист на Милан с Масара и Малдини, само че в тази ситуация без закодирани послания, а единствено с емоджита на алено и черно сърца.

Подобна беше и реакцията на Алесандро Флоренци в Инстаграм, като той също разгласява своя фотография от подписването на контракта си с клуба в компанията на Масара и Малдини, добавяйки единствено алено сърце и просълзено емоджи.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР