Няколко месеца след ремонта пред НДК за европредседателството част от

...
Няколко месеца след ремонта пред НДК за европредседателството част от
Коментари Харесай

Ремонт на ремонта пред НДК: Напукани и надигнати плочки

Няколко месеца след ремонта пред НДК за европредседателството част от плочките се надигнаха, а други са напукани. От компанията реализатор са безапелационни, че това не значи, че ремонтът е фалшив и са взели ограничения в точния момент плочките да бъдат поправени.

Участъкът с най-вече развалени плочки пред НДК към този момент е ремонтиран. Но към момента остават места, където настилката се нуждае от замяна. Причините за надигането на плочките са фугите и мястото, където са ситуирани.
инж. Йордан Траханов, представител на компанията: Става дума за 20 квадрата от 12 500 квадрата целия площад.В разследване на придвижване от транспортния кулоар се получават тези деформации.Просто ще се създадат по-чести като разстояние делатационни фуги, които да обират по този начин основаните деформации. арх. Димитър Данчев - шеф " Зелена система " в Столична община: Когато установим такива недостатъци се уведомява компанията и тя реагира навреме, както виждате все още нещата са отстранени.
Въпреки че секторът с най-вече развалени плочки към този момент е ремонтиран, екипът ни се натъкна и на други недостатъци.

Мисля, че не е бил първокласен ремонтът, с цел да са се напукали.
Цялостният ремонт на НДК е в гаранция 5 години. Всички недостатъци, зараждащи през този интервал, са за сметка на фирмата-изпълнител.

Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР