Няколко месеца след операцията, той вече е възвърнал зрението си.

...
Няколко месеца след операцията, той вече е възвърнал зрението си.
Коментари Харесай

Върнаха Зрението На Слави С Лазерна Операция!

Няколко месеца след интервенцията, той към този момент е възвърнал зрението си. Шоуменът се похвали в ефир, че към този момент кара самичък автомобила си. Тъмните очила, с който се появяваше в ефир, също към този момент не са му нужни.

Слави Трифонов използваше аксесоара, с цел да защищити очите си от светлините на прожекторите. Но това остана в предишното. И той към този момент употребява слънчевите очила единствено по предопределение – за предотвратяване на очите си от слънцето, написа Хот сцена.

В ефир Дългия към този момент се появява единствено с очила с диоптър, които са му нужни, с цел да чете сюжета. Той изрично отхвърля да постави слушалки и да му диктуват какво да приказва, както прави колежката му Гала.

Въпреки, че ръководи самичък първокласния си джип, шоуменът не се е отказал от защитата. В джипа му постоянно се возят двама гардове. Пред него се движи още един автомобил с бодигардове. Слави Трифонов е поверил сигурността си на някогашни чиновници на Министерство на вътрешните работи, които са подготвени за тази активност.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР