Няколко килца отгоре, малък бюст, широки рамене – никой не

...
Няколко килца отгоре, малък бюст, широки рамене – никой не
Коментари Харесай

8 красавици, които не крият недостатъците си

Няколко килца от горната страна, дребен бюст, необятни плещи – никой не е идеален, включително и звездите, на които се възхищават милиони хора по света. Разликата е, че те не разрешават тези „ дефекти “ да им пречат и да реализират нови и нови върхове.

Хубаво е да последваме образеца на тези невероятни 8 дами .

Ашли Греъм

Моделът Ашли Греъм приема като персонална задача да накара дамите в целия свят да не се тормозят от външния си тип и да не се опасяват от несъвършенството. Не е значимо дали сте пухкави, с портокалова кожа – значимото е да се чувствате добре в кожата си.

Емилия Кларк

Емилия Кларк - звездата от „ Игра на тронове “, е висока 157 см. Емилия споделя, че обича да се храни с калорична храна и по никакъв метод не се тормози, че не дава отговор на „ холивудските стандарти “ и че е леко закръглена. Тя се усеща прелестно в тялото си.

Жизел Бюндхен

Дългите крайници, стройната фигура и невероятната харизма направиха Жизел Бюндхен един от най-високоплатения модел в света. Любопитното е, че някогашният ангел на Victoria's Secret няма ясно изразена талия, което е извънредно значимо за моделите на долни дрехи. Освен това Жизел сортира по този начин облеклата си, че този дребен минус въобще не си проличава.

Клоуи Грейс Морец

Хората, които не харесват Клоуи, съпоставят тялото ѝ с това на Спонджбоб поради необятните ѝ плещи и късия ѝ врат. Но чаровницата по никакъв метод не обръща внимание на мненията, като даже постоянно избира облекла, които акцентират тези ѝ „ дефекти “.
 Клоуи Грейс Морец, Хората, които не харесват Клоуи, съпоставят тялото ѝ с това на Спонджбоб поради необятните ѝ плещи и късия ѝ врат. Но чаровницата по никакъв метод не обръща внимание на мненията, като даже постоянно избира облекла, които акцентират тези ѝ дефекти. Guliver/Getty Images
Ким Кардашиян

Нейните дефекти, са нейната мощ. Ким обича обилните си форми и всякога с горделивост ги демонстрира за наслада на всички мъже.

Ума Търман

Ума Търман е необикновено надарена актриса и много висока жена - 183 см. Известна е и с огромните си стъпала, само че на кого му пука, когато е муза на един от най-големите режисьори режисьора Куентин Тарантино.

Лейтън Мийстър

Прекрасната актриса Лейтън Мийстър счита, че краката ѝ не са идеални. Въпреки това тя постоянно избира къси рокли, тъй като е значимо човек да се харесва подобен какъвто е.
 Лейтън Мийстър, Прекрасната актриса Лейтън Мийстър счита, че краката ѝ не са идеални. Въпреки това тя постоянно избира къси рокли, тъй като е значимо човек да се харесва подобен какъвто е. Guliver/Getty Images
Ребъл Уилсън

Пухкавата Ребел Уилсън е актриса, сценарист и продуцент. Тя потвърди, че в случай че човек има гений, външността няма никакво значение.

Вижте още:

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР