Няколко катастрофи са станали в Пловдивско през изминалия ден. Около

...
Няколко катастрофи са станали в Пловдивско през изминалия ден. Около
Коментари Харесай

Четирима пострадаха при катастрофи в Пловдивско

Няколко произшествия са станали в Пловдивско през миналия ден. Около 16.30 часа през вчерашния ден на ул. „ Васил Левски “ в Асеновград мотоциклет, ръководен от 51-годишен мъж е отклонил вниманието си, изгубил е надзор и блъснал откъм гърба лек автомобил. След обзор в болнично заведение потърпевшият моторист е освободен за домашно лекуване. Двамата водачи са тествани за алкохол, резултатите са негативни.

42-годишна жена е в болница, без заплаха за живота, откакто била ударена на пешеходна пътека в Карлово. Сигналът е получен през вчерашния ден, към 07.30 ч., в районното ръководство. Според информацията, на бул. „ Освобождение “ до кръстовище с ул. „ Меден дол “ 23-годишен водач на лек автомобил е лишил преимуществото на пресичащата на пешеходка. Мъжът е пробван за алкохол и наркотични субстанции, резултатите са негативни.

Около 18.00 ч. през вчерашния ден в полицейското ръководство в Стамболийски е получен сигнал от незабавен кабинет за потърпевш при злополука. В хода на инспекцията е открито, че час по-рано на кръстовище сред ул. „ Гео Милев “ и ул. „ Русия “ в Кричим лек автомобил не стопира на знак „ Стоп “ и блъска движещия се с преимущество мотопед, ръководен от 65-годишен мъж. Двамата водачи са решили да посетят болница в Пловдив, без да уведомят органи на реда. След обзор 65-годишният моторист е оставен под лекарско наблюдаване, без заплаха за живота, а водачът на автомобила - 30-годишен мъж, е освободен за домашно лекуване. Извършените им проби с дрегер са негативни. По случая е формирано досъдебно произвеждане.

Снимки: Архив
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР