Няколко жени обвиниха испанския оперен певец Пласидо Доминго в сексуално

...
Няколко жени обвиниха испанския оперен певец Пласидо Доминго в сексуално
Коментари Харесай

Обвиниха Пласидо Доминго в сексуално посегателство

Няколко дами упрекнаха испанския оперен артист Пласидо Доминго в полово посягане , съобщи AFP.
Според организацията Доминго се е опитал да принуди дамите да вършат секс с него в подмяна на обещания за приемане на избрани функции и „ ги е наказвал професионално, когато му е било отказвано “.
Осем певици и един танцьор оповестиха за организацията, че са били унизени полово от Доминго в разнообразни интервали на 80-те години. Осемте дами поискали да останат анонимни, обяснявайки го със страха , че към момента работят в тази област или се тормозят от отрицателна социална реакция. Певицата Патриша Улф си разрешила да разкрие името си. Друга жена декларирала съобщи, че артистът й е правил " непристойни оферти ", които я карали да се усеща некомфортно.
AFP е интервюирала близо 30 артисти, танцьори, музиканти и други театрални чиновници, които декларирали, че са били очевидци на неуместно полово държание от страна на Доминго, съобщи БГНЕС.
Според организацията, Доминго отхвърля всички изказвания. " Това са обвинявания от неназовани персони, които се коренят в събития отпреди 30 години, провокират дълбока угриженост и са погрешни в този тип, в който са показани ", сподели той.
" Боли ме да чуя, че съм разстроил някого или съм го предиздвикал да се усеща некомфортно - без значение какъв брой от дълго време е било, макар най-хубавите ми планове. Убеден съм, че всичките ми взаимоотношения и връзки постоянно са били добре признати и са били по взаимно единодушие. Онези, които ме познават и които са работили с мен, знаят, че не съм от този вид човек, който съзнателно би навредил, обидил или смутил някого “, сподели артистът.
" Това ме кара да осъзная, че разпоредбите и стандартите, по които ни правят оценка през днешния ден, са разнообразни от тези, които съществуваха преди. За мен е чест да имам повече от 50 години оперна кариера и преценям себе си в сходство с най-високите стандарти “, добави Доминго.
Агенцията отбелязва, че нито една от дамите не е могла да даде материални доказателства; следствието на AFP се основава на устни показания.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР