Няколко играчи може да напуснат Манчестър Юнайтед това лято. Според

...
Няколко играчи може да напуснат Манчестър Юнайтед това лято. Според
Коментари Харесай

Магуайър, Ван де Беек, Вегхорст и Хендерсън вероятно ще напуснат Юнайтед това лято

Няколко играчи може да изоставен Манчестър Юнайтед това лято. Според журналиста Фабрицио Романо освен Фил Джоунс, Аксел Туанзебе, Алекс Телес, Ерик Бейли, само че и други играчи ще изоставен Манчестър Юнайтед.

Очаква се Ваут Вегхорст да напусне тима. Юнайтед не желае да договаря за задържането на 30-годишния нападател в състава. Интерес към него демонстрира Евертън, както и немски и испански клубове. Очаква се цената за Вегхорст да бъде към 10 милиона евро. Към момента не се водят съответни диалози за неговото овакантяване.
 Хари Магуайър поема към Лондон?
Хари Магуайър поема към Лондон?

Тотнъм се интересува от бранителя

Освен това Хари Магуайър евентуално ще напусне Ман Юнайтед. През зимата няколко клуба насочиха поръчки за него, само че в този миг Ерик загар Хаг не беше подготвен да се раздели с играча.

Дийн Хендерсън също може да напусне " алените дяволи ". Нотингам Форест към този момент договаря за пълностоен трансфер на вратаря. Клубът е доста удовлетворен от вратаря, а самият Дийн беше доста благополучен в Нотингам.

Също по този начин измежду тези, които са покрай овакантяване на Манчестър Юнайтед, е Дони ван де Беек. Той търси разновидности да продължи кариерата си, а клубът от " Олд Трафорд " ще го пусне, в случай че получи добра оферта.
 Ливърпул завоюва наддаването за Алексис Мак Алистър
Ливърпул завоюва наддаването за Алексис Мак Алистър

Ще бъде първото ново попълнение на мърсисайдци
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР