Няколко хитри съвета, които ще ви бъдат от полза Наличието на

...
Няколко хитри съвета, които ще ви бъдат от полза
Наличието на
Коментари Харесай

Креативни начини да внесете светлина в дома си

Няколко хитри съвета, които ще ви бъдат от изгода

Наличието на светлина ще преобрази атмосферата на вашия дом, като я направи по-привлекателна и повдигаща настроението. В тази публикация ще разгледаме практични и изобретателни способи да внесете повече светлина в дома си.

Оптимизирайте естествените източници на светлина

Използвайте силата на естествената светлина, с цел да освежите дома си. Започнете с оптимално потребление на прозорците. Дръжте завесите и щорите отворени денем, с цел да позволите на слънчевата светлина да угрее вашето пространство. Помислете за светли или транспарантни прозорци, които разсейват слънчевата светлина, създавайки мека и приветлива светлина. Разположете огледалата стратегически, с цел да отразяват естествената светлина и образно да разширят вашето пространство.

Изберете верните осветителни тела

Изборът на верните осветителни тела е от решаващо значение за ефикасното внасяне на светлина във вашия дом. Изберете осветителни тела, които допълват вашия фон, като в същото време обезпечават задоволително осветяване. Помислете за LED крушки за ярка и енергийно ефикасна алтернатива. Настолните лампи, подовите лампи и висящите светлини са многофункционални решения, които могат да бъдат стратегически сложени, с цел да осветят избрани зони или ъгли. Експериментирайте с разнообразни стилове, с цел да намерите най-подходящия за вашето пространство.

Изберете подобаващи цветове за стените

Цветовете на вашите стени могат доста да повлияят на количеството светлина в стаята. Изберете светли и неутрални цветове на боята, с цел да създадете ефирно и намерено чувство. Бялото, кремавото и светлосивото отразяват светлината, което прави пространствата да наподобяват по-големи и по-светли. Ако предпочитате смели цветове, помислете дали да ги употребявате като акценти или върху мебели, с цел да поддържате баланс и да предотвратите чувството на стаята за прекомерно тъмна.

Намерете уместно разположение за огледалата

Поставянето на огледала против прозорците отразява естествената светлина в цялата стая. Изберете огледала с декоративни рамки, с цел да добавите нотка жанр, като в същото време подобрите отразяващия резултат. Експериментирайте с разнообразни размери и форми, с цел да намерите идеалното уместно място.

Акцентирайте със светли мебели

Тъмните мебели могат да всмукват светлината, правейки стаята да  наподобява мрачна. Изберете светли мебели, с цел да подобрите яркостта на вашето пространство. Помислете за детайли в бяло, бежово или пастелни нюанси, с цел да създадете образно отворена и привлекателна атмосфера. Светлите мебели освен отразяват светлината, само че и способстват за свежа и модерна хармония.

Стайни растения

Интегрирането на стайни растения във вашия фон освен прибавя нотка на природата, само че и усъвършенства светлината във вашия дом. Разположете растенията покрай прозорците, с цел да се възползвате от естествената светлина. Зеленината прибавя жизнеспособност и живот, създавайки хармонична и добре осветена среда.

Инфо: https://decortips.com/

Източник: popantofi.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР