Няколко хиляди излязоха да подкрепят Минчев и кабинета „Петков“. Това

...
Няколко хиляди излязоха да подкрепят Минчев и кабинета „Петков“. Това
Коментари Харесай

Траурни новини за ченгеджийницата

Няколко хиляди излязоха да поддържат Минчев и кабинета „ Петков “. Това бе ненадейно за Борисов, сараите, индивидът в тъмното и опитващия се да се въплъти в ролята на бг Путин. Тошко Йорданов и Костадинов се направиха на смелчаци и излязоха пред събралото се голям брой, където усетиха националната обич по метод, който принуди служители на реда тактично и здравословно да ги приберат в постройката на Народно събрание.

Това въпреки всичко бе увертюра към събития, които ще се случат в близко бъдеще. Точно там е заровено кучето, тоест неприятните вести.

Вариантът Борисов да се върне на бял кон след сполучлив избор на съмнение и паднало държавно управление е неосъществим. Той няма да посмее намерено да се коалира с Движение за права и свободи, тъй като ще потвърди отричаната до момента връзка с Доган. Не може да се сгоди и със Слави Трифонов тъй като ще лъсне това, което водачът на Има Такъв Народ отхвърля. С „ Възраждане “ хептен не става, тъй като ГЕРБ към момента имитират проевропейска ориентировка.

Дали новото болшинство ще опита да сформира „ кабинет на националното избавление “? Ако тръгнат на сходен риск, неуспехът ще им е обезпечен, тъй като който и да предлагат за министър, ще бъде свързван с политически индивид и задкулисие. Обществената реакция ще е бурна. Дори неаполитанската Камора се опасява от цивилен митинги, когато против нея се изправят 200 хиляди неаполитанци в отбрана на журналиста Роберто Савиано например…

Третият вид – предварителни избори, също не носи даже грам вяра на новите остарели тарикати. Каквито и проценти да вземат, те отново не могат да се коалират по аргументите, които към този момент описах. Затова съставянето на някакво ръководство под красиви лозунги единствено ще изнерви гласоподавателите до степен да изискат тяхното премахване от политическия живот изобщо.

Костадинов е самонадеян до степен че ще бъде първа политическа мощ. Дори това бълнуване демонстрира,, че той или не е наясно с действителностите или просто играе злокобен спектакъл. Досега той „ печели “ гласове само от отричане. Антиваксърството му донесе известност, само че това въпреки всичко е умствена зараза на снижения разсъдък. Анти НАТО и анти Европейски Съюз е корист с носталгията на третата възраст и оригиналниченето на някои „ млади дихатели “, както биха се изразили в казармата… Няма по какъв начин да стане. Мирише на плесен и пръст. Възхвала на путинизма в миг на нечовешка експанзия против украинската страна и народ е подправена карта. Да печелиш гласове върху труповете на дами, деца и старци е перверзия, която се заплаща скъпо и прескъпо.

Борисов и ГЕРБ към този момент са експонат от предишното. Завръщане във властта с него отпред е невероятно. Някакъв късмет биха имали тези, които го убедят да се отдръпна напълно, само че и това надалеч не е несъмнено. Откраднал е и е лъгал прекомерно доста, с цел да получи социална амнистия. Не става. Разбира се той пробва да контракти своето пенсиониране против имунитет от правосъдно гонене, само че няма да му се получи. Тц.

ИТН… Времето не работи за тях. Нито водачите.

Движение за права и свободи? Младите в придвижването към този момент са нетърпеливи, тъй като годините се натрупат, а те все по този начин са в сянката на хора като Йордан Цонев с девет мандата в Народно събрание, Рамадан Аталай – с десет… Освен това видяха от близко двореца на Росенец. Това значи доста и поражда въпроси и подозрения.

Идват нови политици. Те нямат боязън от Държавна сигурност, от подмолната ченгеджийница, мафиотски кръгове. Да, ще продължат да се спъват, да се подвеждат и да правят нелепости, само че пътят напред е явен. Това е пътят към цивилизационните полезности. Евразийският план на Путин и Кремъл не е в дневния ред на България.

Каквото й да се случи оттук насетне, то може единствено да забави отстраняването на Иван Гешев, промяната на Висш съдебен съвет и промяната в КПКОНПИ, само че не и да ги спре. Мафията няма да изчезне, нито корупцията, само че ще бъдат принудени да се свият и скрият. Ще вредят, само че ще бъдат преследвани – по тази причина истерясват като чуя името на Боко Рашков…

Това чака ченгеджийницата. Не е положително, популярност Богу. Една мудна гибел, която ще освободи обществото от страха на зависимостите. Дали ще си отидат под звуците на Траурния марш на Шопен или на Оркестъра за сватби и погребения на Горан Брегович – все едно. Пътници са.

Сбогом, покойници.

Витали Роник
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР