Няколко хиляди души излязоха по улиците на Вашингтон, за да

...
Няколко хиляди души излязоха по улиците на Вашингтон, за да
Коментари Харесай

Хиляди на протест срещу задължителната COVID ваксинация във Вашингтон

Няколко хиляди души излязоха по улиците на Вашингтон, с цел да стачкуват против наложителната имунизация против COVID-19, съобщи NOVA. Демонстрантите носеха плакати с надписи „ Правете обич, не отговорности!”. Протестиращите се оповестиха против политиката на президента Джо Байдън по повод имунизацията и маските.

По последни данни - 1/3 от американците настояват, че изобщо не носят маски. До момента умрелите с ковид в Америка са към 860 000 души. Пандемията нанесе съществени вреди и върху стопанската система там.

„ Независимо дали е COVID-19 или друго вирусно заболяване, би трябвало да се концентрираме да предпазим уязвимите, рисковите, възрастните, хората с наднормено тегло, бременните. Против съм наложителната имунизация за всички и това, че се концентрираме единствено върху имунизациите, сякаш са единственото лекуване, което имаме. Няма да излезем от пандемията по този метод. Трябва да използваме всички принадлежности, на първо място профилактика и ранно лечение”, сподели доктор Лора Шамбърлан, общопрактикуващ доктор от Чикаго.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР