Няколко години след като Жана Бергендорф срещна биологичния си баща

...
Няколко години след като Жана Бергендорф срещна биологичния си баща
Коментари Харесай

Жана Бергендорф отново обърна гръб на татко си

Няколко години откакто Жана Бергендорф срещна биологичния си татко за първи път, певицата не желае да чуе за него, научи „ Галерия “. Риалити звездата не е виждала Марио Чолаков от близо година, нито е срещала сина си Лео с него. Изтрила го е и от приятелите си във Facebook.

Според нейни близки отговорен за захлаждането в връзките им бил баща й, който по очевиден метод посочил, че се интересувал единствено от парите й.

Марио нееднократно я молел за заеми, които по този начин и не прибирал. След като схванал, че е спечелила от лотарията, още веднъж изискал финансова помощ, до момента в който най-после Жана го изхвърлила от живота си.

Съществува обаче и друга версия за влошените им връзки. Баща й бил доста отчаян от свадите към нея, свързани с опиатите. Срамувал се от нея и даже криел от свои другари, че му е щерка. Бергендорф нееднократно му обещавала да се промени, само че след последния случай, той й обърнал тил.

Коя от двете версии е вярна, „ Галерия “ не се наема да твърди сигурно.

Любопитна детайлност обаче е, че и майка й е прекъснала всевъзможни контакти с нея. Природената й сестра Андреа Бранкова, с която постоянно са си били доста близки, също не поддържа връзка със звездата. „ Ади на процедура отгледа сина на Жана Леон, грижеше се за племенника си като за лично дете “, описват родственици. Дори след сензационното присъединяване на певицата в „ Маскираният артист “ обаче, сестра й не я потърсила.

Жана твърди, че от дълго време е „ чиста “, не злоупотребява с алкохола и не протяга ръка към опиатите. Въпреки това, присъединяване й в „ Черешката на тортата “ получи смесени мнения от феновете, като множеството са на мнение, че тази страница от живота й към момента не е затворена.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР